Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Каде кај тебе бе? Дај кажи услови за играње што има што нема цена? се исплати да се доаѓа или онака е без врска.Ако не дај да се договориме да одиграме некоја.
Ај бирај каде, ќе ги земеме и женине да навиваат, или па против нив :) Колку да е интересно! :)

Немаше спас опасно беше, на своју како да кажу волју...
Alien_Sr - SrRulz 11-10 загубив несреќно и со помош на судиите во последните моменти од натпреварот :pos: :pos:. 21 жетон изигравме за 2 часа тоа ќе дојде околу 5 минути по жетон :icon_lol:
Искуството беше одлучувачко :icon_lol:

Момци за колку пари отприлика најефтино може да се набави билјард маса, па макар и стара?!... :)

Момци за колку пари отприлика најефтино може да се набави билјард маса, па макар и стара?!... :)

На старо имаш од 250-300 евра мислам. За подетално, прашај го petar_joker од форумов.

И пак јас и пулгрл победивме, против болиглава и фантом, 3:2...:pipi:

Biljard e Zakon bolje igra z aopushtanje nema zimi se,inace ako sakas dobar biljard da imas po doma ke ti treba 4 cifrena suma , POZ :salut:

Biljard e Zakon bolje igra z aopushtanje nema zimi se,inace ako sakas dobar biljard da imas po doma ke ti treba 4 cifrena suma , POZ :salut:

Ако мислиш во денари, така е, никој не рече поинаку, ако е во евра, тогаш со три цифри, POZ :salut:

Evra roki evra......za edno 1500 eura imas mnogu profi biljard,golemina kako na snuker biljard do jaki spuntovi so dobra choja bez vlechenje ili slicno a i baska ti trebaat i dobri shteki,mislam deka so dobra para ke imas top bilajrd a drzi i tvoeto voda ti mozes da zemes za 300 evra ali nekoj mal patetichen,taka da toa e moe mislenje :icon_neut

Evra roki evra......za edno 1500 eura imas mnogu profi biljard,golemina kako na snuker biljard do jaki spuntovi so dobra choja bez vlechenje ili slicno a i baska ti trebaat i dobri shteki,mislam deka so dobra para ke imas top bilajrd a drzi i tvoeto voda ti mozes da zemes za 300 evra ali nekoj mal patetichen,taka da toa e moe mislenje :icon_neut
Eих, шо ќе ти е толкав билјард, кај ќе го клајш, на покрив?

Licno mene pointeresno mi e da igram na golem biljard deka e poteshko,a ti treba pogolem prostor za da go stais negde(samo nemoj na pokriv deka ke ti padne cela kuka) heheh:smir:

Интересна игра, секогаш кога имам можност играм.
Посебно забавно ми е кога победам некој дупло појак од мене. :)

Друштвена и забавна игра, која често пати се игра на обклади,не дека сум про мајстор ама обожавам да играм, и не играм поради победа или пораз, туку рекреативно, да го пополнам некогаш времето:vozbud: и баш денеска имав желба да играм билјард,ама немав противник

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom