Билети за Златна Бубамара 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Daddy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Локација
Скопје
Бидејќи незнаев кај да го поставам на друго место прашањето, го поставувам овде.Доколку има некој проблем може да биде преместена темава.Значи сакам да прашам каде може да се најдат билети за Златна бубамара 2013.Доколку некој има а се предомислил нека ме контактира по ПП.

И мене ова ме интересира.

Билетите се распродадени :pipi:
Така да набавете си пијалок и мезе за у сабота (23.02.2013 год.) и пуштете си ТВ, па глејте Златна бубамара.

Знае некој отприлика колку се движела цената за билетите?

1.000 денари чинеа, а како што разбрав само околу 80-ина биле пуштени во продажба.
Демек останатите билети биле резервирани за Creme de la Creme ? Пфф, ја обожавам бубамара ама ова со картите стварно форсираат некој болен елитизам. Ако шоуто било за мерак на народот, дозволи му на народот да гледа во живо.

Мислам дека бубамара не се пренесува во живо.. После неколку недели ќе можеме ние обичните смртници да го видиме шоуто на тв :unsure:
Ќе се одржи на 21 февруари, а на 23 ќе го даваат на ТВ. :)

Билетите се распродадени :pipi:
Така да набавете си пијалок и мезе за у сабота (23.02.2013 год.) и пуштете си ТВ, па глејте Златна бубамара.
E kaj se rasprodadeni???Zar izlegoa voopsto vo prodazba?Biletite mozes da kazes deka se razdadoa po firmite so koi Ranko sorabotuva i na firmite kade sto mora da dade im dade karti.Vsushnost vazi praviloto,ako se reklamirash kaj mene dobivash karti ako ne odi tmu kaj sto te reklamiraat.Pazi i site sto se reklamiraat kaj nego ne dobija karti,elitizam glumi nesto zborlestiot.

E kaj se rasprodadeni???Zar izlegoa voopsto vo prodazba?Biletite mozes da kazes deka se razdadoa po firmite so koi Ranko sorabotuva i na firmite kade sto mora da dade im dade karti.Vsushnost vazi praviloto,ako se reklamirash kaj mene dobivash karti ako ne odi tmu kaj sto te reklamiraat.Pazi i site sto se reklamiraat kaj nego ne dobija karti,elitizam glumi nesto zborlestiot.
Билетите се продаваа по цена од 1000 денари .

Никогаш на памет не ми текнало да купам карта и да отидам, посебно не годинава, по цена од 1000 денари. 1000 денари бе...:pos:Да не се разбереме погрешно, си ја гледам манифестацијата секоја година, традиционално, ама да дадам 1000 денари, мало морген... а и не ме ни влечело никогаш да одам. За 1000 денари дома и за јадење и за пиење и за све ќе купам и ќе си гледам ко човек пред ТВ.

Кај се пикате на сила, карти сакате, е нема...Па во публика се влада и опозиција, за нив е хуморот они нека си го слушат они нека си се смеат на нивна сметка :tapp:
Оф бре, стварно е ова претеризам, лани ми текнува во 1 саат беа распродадени некоја мала бројка, па не ли гледат дека има голема заинтересираност, нека го направат во поголема сала ете на пример во Борис Трајковски, верувам дека ќе се наполни цела секако со соодветна цена, лани мислам дека картите беа 400-500 денари, каде сега 1000 излегоа? 200-300 денара мислам дека е реално, со толкава цена може да има и 5 илјади луѓе. Ама ајде де, ќе си гледаме на телевизија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom