Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како не ја гледаме суштината кога е јасна како ден. зборот ми беше, во врска со формулата што ја напишав погоре, која е смислата да се препишат 2/3 Стар завет, да се дополни нешто со штогоде измислици а потоа да се сервира на рајата. Се знае многу убаво овде кој е прв и вистинит, тоа е суштината.
И убаво би било забеганите да се вратат на вистината зашто копијата никогаш нема да биде подобра од оригиналот.:smir:
О, муслимани...слушате ли? Времето на полагање сметки се ближи.Ќе си одговарате еден ден за искривување на вистината пред алла заедно со вашиот пељамбер![]()
О вие:
-идолопоклоници
-Обожувачи на три бога
-Вие што мирисате коски на мртовци,
-што обожавате светци
-им се молите на икони
- итн.
Како да ве следиме вас кога многу далеку сте скршнале од вистината?!!! Како да ја земам за пример погорнава личност која со својот начин и култура на комуникација покажува и докажува колку и вреди нејзината вера?!!!!
:nenene: Нормален човек,разумен човек, нема да одбере Павлови и Константинови кројаници, тој ќе си го одбере она што е чисто Божје.
А за времето на пресметка мила моја наконтена колешке од форумов, ТОА НЕМА ДА НЕ ОДМИНЕ НИТУ МЕНЕ НИТУ ТЕБЕ, па ќе видиме кој ШТО ЗАСЛУЖИЛ.
А сега извини ме,наместо да одам да душкам како некое куче по нечии коски,наместо да се поклонувам на чкрабаници и разно разни вештери и вампири кои ги имате во вашите замоци, јас одам да му се поклонам на Едниот и Единствениот кој не е роден, не родил никого и нему никој не муе рамен.
:smir::smir::smir:
DOBRO STO SI GO ODBRAL STARIOT ZAVET:smir:О вие:
-идолопоклоници
-Обожувачи на три бога
-Вие што мирисате коски на мртовци,
-што обожавате светци
-им се молите на икони
- итн.
Како да ве следиме вас кога многу далеку сте скршнале од вистината?!!! Како да ја земам за пример погорнава личност која со својот начин и култура на комуникација покажува и докажува колку и вреди нејзината вера?!!!!
:nenene: Нормален човек,разумен човек, нема да одбере Павлови и Константинови кројаници, тој ќе си го одбере она што е чисто Божје.
А за времето на пресметка мила моја наконтена колешке од форумов, ТОА НЕМА ДА НЕ ОДМИНЕ НИТУ МЕНЕ НИТУ ТЕБЕ, па ќе видиме кој ШТО ЗАСЛУЖИЛ.
А сега извини ме,наместо да одам да душкам како некое куче по нечии коски,наместо да се поклонувам на чкрабаници и разно разни вештери и вампири кои ги имате во вашите замоци, јас одам да му се поклонам на Едниот и Единствениот кој не е роден, не родил никого и нему никој не муе рамен.
:smir::smir::smir:
Ti ako imas procitano recenica od Kuranot ja go secam po vtor pat.Секако дека Куранот си има своја вредност...Го користам секогаш кога сакам да видам што значи АПСУРД.
Неговата вредност е голема за мене бидејќи читајќи го, уште повеќе станувам свесна за ВИСТИНАТА на Христовата вера...
Бар тебе не треба да ти е мука, цело Куманово се по Ирак и Афганистан.
Еве го изворот на омразата против Исламот на дамата.