Би сакал/а да патувам во...

• Креатор на темата Креатор на темата Кирца
  • Време на започнување Време на започнување
Во Шпанија да ги видам серанови во живо:salut:и да јадам пршута:salut:

Јас сакам Москва и Истанбул, се надевам дека во мојов живот ќе ми се укаже прилика.

па сакам да патувам низ целиот свет, тоа ми е најголема желба ма да знам дека тешко би ми се остварила ама никогаш не вели некогаш:pipi: сепак кога би имал шанса да одам низ целиот свет да го видам, еве најпрвин би започнал од америка поточно Њујорк

Би сакал да патувам во америка,шпанија,италија,англија.Последниве 3држави ради фудбалот!:vozbud::vozbud::vozbud:

jas bi sakala toes od sekogas posakuvam da patuvam na havai :vozbud: i stom izlesi prilika :salut:se nadevam deka ke bidi vo skoro vreme:pos2::

Индија.
Би сакала да го посетам Таџ Махал кој е изграден од Шахот Jahan кој со оваа градба сакал да ја покаже убавината на телото на неговата (почината) жена. Немам зборови навистина е прекрасно.

TajMahal01.jpg

Имам безброј дестинации на кои сакам да појдам, но еве ги моите топ 3
Египет (Каиро)
photo_lg_egypt.jpg

Бразил (Рио де Жанеиро)
brazil_Rio-de-janeiro_travel_.jpg

Русија (Москва)
personaluse_1863625-FBFireworks-on-.jpg

би сакал да патувам во шпанија и во англија

Во принцип сум тип што многу сакам да шетам и желба ми е да се рашетам малце(или малце поише низ светов).Топ дестинации ми се Венеција, Бразил, Сен Тропе, Рим иии ај доста е ко за почеток хихихих.Има уште многу:pipi:

Јас сакам да одам во Лондон сакам да ја шетам Италија Венеција обавезено потоа Шпанија,Америка и дрги земји

Хаваи, Дубаи и Парис :) светите градови :)

Во Дубаи :pipi: и во Мајами...ахх колку сакам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom