Бежична микро слушалка - Бубачка

• Креатор на темата Креатор на темата mikro.bubacka
  • Време на започнување Време на започнување
PMF веќе имаат технологија кога некој врте на телефон одма знае кој телефонски број вртел, на кој број и во колку време така да џабе

МОЛАМ?!

Тоа е навлегување во приватност! Казнено дело! Ако е ова вистина, треба некој да превземе нешто.

МОЛАМ?!

Тоа е навлегување во приватност! Казнено дело! Ако е ова вистина, треба некој да превземе нешто.
Мораат да имаат некој доказ факултетиве со цел да го криват тој некој што сакал да направи некоја дубара со мобилниот.

Ама сепак еве на silent ми е и ми ѕвони женската и тие автоматски и го имаат бројот. Ова не.

имајте во предвид, се повеќе факултети последнава година имаат блокатори на 900mhz :D

од друга страна се шеткаат професориве со едно ко радивце и звулник и чим почне да квичи го јадете! :)

да така, нема да ви брцаат во уши :) али има други методи.
повнимателно, веќе 6 години правам вакви работи ама жичани.

PMF веќе имаат технологија кога некој врте на телефон одма знае кој телефонски број вртел, на кој број и во колку време така да џабе
Од кога е тоа... и има по сите факултети нешто вакво или...?

ne mi se veruva sto citam ej

svaka chast.......

btw jas koa idev na fakultet najkulturno se prepisuvashe so livcinja mali, trt u listovite za pisuvanje i brkaj rabota. sea posto sum na privaten ne deka se utepuvam od uchenje za da polozam.

ova vashevo e hitech do jaja.

tehnologija eejjjjj...

sayonara

мене ми имаат зборено дека на некои факсови имаат блокатори у салите кај шо се полага и не можело никаков сигнал да влезе или излезе.....:toe:

Достапна е техничка документација или datasheet ови за ова нешто?

имајте во предвид, се повеќе факултети последнава година имаат блокатори на 900mhz :D

од друга страна се шеткаат професориве со едно ко радивце и звулник и чим почне да квичи го јадете! :)

Глупаци се, јас од неодамна не користам 900MHz туку само 1900МHz!!
На тој банд нема никакви сметњи ниту тој уред реагира

МОЛАМ?!

Мораат да имаат некој доказ факултетиве со цел да го криват тој некој што сакал да направи некоја дубара со мобилниот.

Ама сепак еве на silent ми е и ми ѕвони женската и тие автоматски и го имаат бројот. Ова не.

Затоа најљубезно пред испит се замолуваат колегите да ги исклучат своите мобилни телефони.

Глупаци се, јас од неодамна не користам 900MHz туку само 1900МHz!!
На тој банд нема никакви сметњи ниту тој уред реагира

a ti druze vo amerika si? posto kaj nas se raboti so 900mhz

edit: toj uredot reagira na umts(3g)?

koj ured be toa so vikaat deka
друга страна се шеткаат професориве со едно ко радивце и звулник и чим почне да квичи го јадете
toa e u stvari najobicen tranzistor i mobilniot prai smetnji prema nego ko so si primetil i doma na zvucnici koa se slusa

25е е изнајмување за еден ден, за повеке следува попуст.
а цените за продажба се различни во зависност од квалитетот на деловите, во главно добрите комплети чинат од 180 до 250е. Постои можност и за поефтини комбинации од 130 до 150е кои се со мн послаб квалитет а чиј сервис во случај на дефект би бил минимум 40е.
Постои лек и за блокатори и за транзистори кој дополнително се наплаќа ... кој е заинтересиран нека прати е-маил.
btw Она што го продава тој во весникот Време за 250 ден. не е бежична бубачка, поврзана е со тенок кабел.

25е е изнајмување за еден ден, за повеке следува попуст.
а цените за продажба се различни во зависност од квалитетот на деловите, во главно добрите комплети чинат од 180 до 250е. Постои можност и за поефтини комбинации од 130 до 150е кои се со мн послаб квалитет а чиј сервис во случај на дефект би бил минимум 40е.
Постои лек и за блокатори и за транзистори кој дополнително се наплаќа ... кој е заинтересиран нека прати е-маил.
btw Она што го продава тој во весникот Време за 250 ден. не е бежична бубачка, поврзана е со тенок кабел.
Any tech docs about this?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom