Bratot
Стоик и Машкртник!
Е ова не ти требаше... сега за инат ќе го гласам законов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne mislam taka ..samo sakam da ukazam na serioznosta na temataЕ ова не ти требаше... сега за инат ќе го гласам законов.
А кој гласаше за Лукашенко или Енвер Хоџа? Ние гласавме за Груевски, за просперитет, демократија, стабилност... Не гласавме за полициска држава.
Ако било кој од вас гласал за Лукашенко олицетворен во Груевски, океј. Некои (голем дел претпоставувам) од гласачите не беа известени па се осеќаат изиграни. Струјата поскапува, парното исто така, груевски носи закони да може било кој било кого да прислушкува - со амин на судија и усна молба/барање/наредба... Што .!. се случува овде?
И да ме прислушкуваат и да не ме прислушкуваат, исто ми се фаќа.
После кој ќе те ваѓал од зандана...:pos2:Абе сеедно ми е дали ме прислушкуваат,ама не ми е сеедно ако добро не ме разберат кога ме прислушкуваат.![]()
После кој ќе те ваѓал од зандана...:pos2:
Епа Папата ваљда..Му тргна со Заев, башка и славен ќе станиш:smir:“Лидерот“ сигурно не!
Ova da.Poveketo od nas nemaat sto da krijat,no od nekolku zborovi moze da se isprevrti prikaznata i od mravka da izleze slon.Potoa nie kako nevini gragani da ja opravdame pricinata za donesuvanjeto na ovoj Zakon.Абе сеедно ми е дали ме прислушкуваат,ама не ми е сеедно ако добро не ме разберат кога ме прислушкуваат.![]()
мора да има некаква подршка, наредба од горе