Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема шанси.. доколку сака може несигурен секс (без кондом) а инаку тобакото ми е одма пред зграда така да.. не би ми претставувало тоа проблемЗапознавате во град згоден дечко/девојка и завршувате во кревет.
Ви се укажува прилика за секс, но немате заштита. Што ќе направите?
Дали би одбиле секс, или нема да можете да оддолеете на приликата, па ќе имате несигурен секс?
Е јебига тогаш, немат жената за џабе две дупки
Па и не за џабе мажите имаат 10 прсти.
За разлика од нас мажите и жените треба да си носат кондом речиси секогаш. Не е тоа оправдување... никогаш не се знае што ќе те снајде 8)
ај вака едно примерче... Искача женско во град, нормално без таа намера да легне нешто како што кажа и запознава некој многу јак тип кој прв пат го гледа. Муабети воа, ноа..... и праи мерак и ОП бидне нешто вечерта. Тој нема презерватив, таа нема, се одлучуваат на ризик - секс. Ќе ги оставиме на страна болестите сега. После 2 недели цурата дознава дека е трудна. Типот го нема никаде (можеби бил на гости тука, можеби не е од државава, можеби ја лажел дека тука живее), таа трудна и ќе си го носи, или пак ќе си плаќа абортус. Кој е у полоша ситуација сега??? :? :? :?
Затоа... нема врска дали е машко, или женско. ИМАЊЕТО КОНДОМ Е ОБВРСКА НА СИТЕ! - нормално, ако сака непријатни работи може и да не ја исполнува оваа обврска 8)