Без кондом сте - Што ќе правите?

Во суштина секогаш имам резерва дома, некаде околу 10тина. Така да се надевам дека нема да ми се догоди ова.

А ако се случи, палиш кола до најблиско тобако и средуваш работа.

Фрлам петка-глава.
Па сеа шо се падне...Или правац кучи без секс, или евентуална кандида, сифилис, сида и тако даље:pipi:

Е јебига тогаш, немат жената за џабе две дупки

Запознавате во град згоден дечко/девојка и завршувате во кревет.
Ви се укажува прилика за секс, но немате заштита. Што ќе направите?
Дали би одбиле секс, или нема да можете да оддолеете на приликата, па ќе имате несигурен секс?
Нема шанси.. доколку сака може несигурен секс (без кондом) а инаку тобакото ми е одма пред зграда така да.. не би ми претставувало тоа проблем :).

Е јебига тогаш, немат жената за џабе две дупки

Да де, едната е само за кога ќе се нема кондом.

Па и не за џабе мажите имаат 10 прсти.

:uvo:

so tip koj dobro ne go znam nema sansa da odam bez kondom... ne sme zivotni na kraj kraeva da ne mozime da se vozdrzime...:)

so nekoja sto ja znam podolgo moze, ama so nekoja sto samo sum ja zapoznal nema sansa! begaj posle bolesti i trista cuga koj ke se zaebava po lekari... ne vredi!!

Без кондом може само со личности кои ги знам подобро и знам дека нема да на*бам.
Може без кондом ама пред тоа еднаш малку орална обработка, за после да можам повеќе да се опуштам:smir:

Јебига, немаш куртон - најлон кеса околу таквото и терај... Ќе заврши работа.:wink:

Ќе ја пукнам око нема да ми трепне.
Да бидеме искрени.
Лесно е овде вака да се размишља што ако си без кондом.
Стви се у вистинска ситуација.
Згодна риба, гола, пука за секс, а ти немаш.....
Ќе и рееш види мацо, има ова она бла бла...дрн дрн....
Седи бе.

Па и не за џабе мажите имаат 10 прсти.

:)

Гледаш,јас незнаев дека едната била за ситуација без кондом.Јаков тотално си во право,ни јас неверувам на горе напишаното.

едит:ова намуртеново фациче незнам од каде излезе.

Ја секогаш си носам ќесиња за замрзнување од 5 кг, оние од 3 ми се мали, и за 15 денара добиваш 50 кеси и вршиш работа !...:vozbud:

За разлика од нас мажите и жените треба да си носат кондом речиси секогаш. Не е тоа оправдување... никогаш не се знае што ќе те снајде 8)

ај вака едно примерче... Искача женско во град, нормално без таа намера да легне нешто како што кажа и запознава некој многу јак тип кој прв пат го гледа. Муабети воа, ноа..... и праи мерак и ОП бидне нешто вечерта. Тој нема презерватив, таа нема, се одлучуваат на ризик - секс. Ќе ги оставиме на страна болестите сега. После 2 недели цурата дознава дека е трудна. Типот го нема никаде (можеби бил на гости тука, можеби не е од државава, можеби ја лажел дека тука живее), таа трудна и ќе си го носи, или пак ќе си плаќа абортус. Кој е у полоша ситуација сега??? :? :? :?
Затоа... нема врска дали е машко, или женско. ИМАЊЕТО КОНДОМ Е ОБВРСКА НА СИТЕ! - нормално, ако сака непријатни работи може и да не ја исполнува оваа обврска 8)

Pa normalno:toe:, sekad imam u novcanik dva kondoma (edniot rezerva u slucaj ako on go skine edniot pri mestenje:wink:)
Ne samo on i jas ke treba da si odam doma bez nisto:pipi:...zatoa devojki mislete malku ili pravec doma (za seks bez kondom so nepoznat, ne ni POMISLUVAM:nenene:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom