Без кондом сте - Што ќе правите?

јас на пример до сеа шо сум имал односи стално ми биле со кондом,и затоа сум имал проблем со свршуење,нема шанси бре брате.Само ако си ги погодам куртоните можеби после едно дооообро сексање,иначе ма јок.
Арно ама откако си ја фатив жена ми,првите неколку пати (додека се упознаеме :) ) со куртон,али после тоа фрли бре тоа.
А иначе шо прочитав некои постови,психички си бил поопуштен,жими џими,нема везе,барем кај мене е така.Како и да е, нема дилема со што е подобро и поубо,ја незнам зашо го праите муабетов :).
А иначе да одговорам на темата:кесе за леб и малце салотејп :)))
пиес:не одговарам за последиците.

braka corapot stavaj te go hehehehhe mala sala
ne bre sekoj mora da nosi po edna komada v dzeb a ako nema so finta reskiraj

абе ако е тоа некоја дискотека во струга нема шо болести неболести нема кондом има секс, а ако е заради бременост ако има на располагање туш, етего решението, за што и е стомачето со го носи на неа,ке и го испрлјаш и нека се тушира ама ако ми се виде непозната е тука нема секс без гумица дефинитивно .

земи си најлонче за замрзнување. хахаахахх се шалам

Зависи од партнерот, ама ако секогаш во тебе носиш кондом патнерот ќе помисли дека твојата намера е директна (искористување) :-) , ама би требало да се чува ова помагало во новчаникот, бидејќи ејакулацијата не се контролира секогаш , а можно е и заразување

Е вака како прво никогаш неможе да ми случи да останам без кондом, затоа што секогагаш има РЕЗЕРВИ:), а еве да речеме ептен да се случи, да нема кондом, тогаш нема ни секс, без никакви исклучоци...
не знам кој рече погоре не сакам на млади години да сум татко.

city напиша:
Е вака како прво никогаш неможе да ми случи да останам без кондом, затоа што секогагаш има РЕЗЕРВИ:), а еве да речеме ептен да се случи, да нема кондом, тогаш нема ни секс, без никакви исклучоци...
не знам кој рече погоре не сакам на млади години да сум татко.

Ти си машко?

vardarce напиша:
Ти си машко?

Да! и сеуште си стојам на ставот од мислењето, тоа е прицип, принципите нели се создаваат за да не се рушат.така, нели?

Па вака сепак ако мислам дека ќе имам нешто со таа цура одма идам до продавница демек да си купам нешто и зимаш кондом а ако незнам дека ќе имам нешто тогаш дојде до нај кризното одам до продавница и си купувам а ако ни таму нема ќе земе малце да поигра со него ... и то

ќе продолжам до крај , а и така сакам секс без кондом

Нема никакво оправдување за ебење без куртон, од секоја точка во скопјево на радиус од 200 метри има продавнички. Ако сте на планина, или те мрзи да тркнеш по кондом, нека ти го испуши девојката и доста е од вечерта.

Sekogaash imam Dureks u mene ... u site mozni jakni farmerki ... i u kola i doma ... taka da opcijata za to e mala .. ali da se desi da nema ... nema da se povlecam zato sho nemam kondom ... dokolku normalno drugata strana se soglasi na to .

Na denesno vreme da nemas prezervativ so sebesi u novcanik ili devojka u tasna, a da imas stav deka sekoja moznost za seks bi ja iskoristil/a e navistina idiotizam.
80 denari tri komada se. Kupi si i brkaj rabota.
Ovde bi citiral eden poznat skopski mislitel, gradska faca i urbana legenda.
Monsi koj veli
"Bez dva kondoma ne izlazim od doma"
Ja go sledam negoviot svetol primer.

Зависи од приликата ако е нешто екстра шо го е*ам па после ке му ја мислам

asterix_m напиша:
Зависи од приликата ако е нешто екстра шо го е*ам па после ке му ја мислам
После др. Докчев ќе му ја мисли, али нема везе......:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom