Без кондом сте - Што ќе правите?

Druze kaj ti tekna ova delikatno prasanje..... ako gledam direkno od maska priroda u takva situacija tesko deka ke razmisluvam .... ama koga se zapislam vaka trezveno koj rizik e .... iskreno kazano ke vidam devojceto kako bi reagiralo vo takov moment... pa bi donel resenie...

Хеј... има цурата уста, нели? :pos:

Aleee напиша:
1.ke trcam do prodavnica, kako sto nikogas ne sum trcal pobrzo
2.se javuvam kaj nekoj drugar da me spasi
3.ako ni ednoto, ni drugoto, togas nema ebanje, ke si go:drk: ednas i toa :)

хаха... ова може да се свати како да си неспособен, па ајт другарите нека ја усрекат типката...

Мислам дека ќе прифатам секс ако немам сега ќе барам па ова она,мора да се ризикува некогаш во животот за да добиеш (се надевам не сида :pos:)

наравоучение од темава - Жени земајте анти-бејби таблетки, вградувајте дијафрагми и спирали - не знаете кога ке ви се укаже и со кого ке ви се укаже.

п.с. порака до машките - васхумација ли се викаше тоа врзувањето на семените канали?

Necrophilia напиша:
п.с. порака до машките - васхумација ли се викаше тоа врзувањето на семените канали?

Не,ВАЗЕКТОМИЈА се вика!

па треба за секој случај да имаш некој кондон со себе.но за себе ако немам нема да ризикувам.

Како прво... Не сакам секс со некоја која прв пат ја гледам во животот, а највероватно и последен.
А доколку би дошла до таму таа ситуација... Без кондом ништо од бизнисот.

Дефинитивно кондом за уан најт стендер, од кај знаеш дали ке ти се погоди тазе или јалово......
А за подолга врска, по еден сида тест и за двајцата и ке ја кљукам со анти-бебе таблети.

па ке си мастурбирам... некако не би да за 5 минути задоволство да трпам последици селдните 9месеци + 18 законски ако гго родам

Секогаш ќе си носам кондом ........ никогаш не се знае! Ако се случи евентуално некогаш да немам, трчам до најблиската продавница и ќе купам. Ако е касно, па да е затворено, па да нема друго место во близина од кај да купам, нема да имам несигурен секс! И да сум ептен очаен ќе издржам. Ќе се потсетам на луѓе кои направиле ваква грешка и кои страдаат цел живот од разни зарази (најопасната ја знаеме). За еднаш шо ќе и го тртнам на некоја, цел живот да страдам ...... тоа не сакам. Кога сме веќе кај очајот, ќе отидам дома и :drk:.

А веќе бебе е друга работа ...... не е опасно по живот (на некој начин).

Vo takva situacija ne veruvam eka nekogas ke dojdam, ako se sluci da dojde do seks , bez kondom nikako, kolku i da sum pijana i neznam sto nema i kraj, ve molam pa ziveeme u 21 vek i sme cule zabolesti i nesakana bremenost, a maskite skoro sekogas treba vo sebe da si nosat kondom i za nivna bezbednost i za bezbednosta na zenskite.

Buterfly напиша:
Vo takva situacija ne veruvam eka nekogas ke dojdam, ako se sluci da dojde do seks , bez kondom nikako, kolku i da sum pijana i neznam sto nema i kraj, ve molam pa ziveeme u 21 vek i sme cule zabolesti i nesakana bremenost, a maskite skoro sekogas treba vo sebe da si nosat kondom i za nivna bezbednost i za bezbednosta na zenskite.

Немора да значи дека само машките мора да носат кондом...
Гарантирам дека 50% од денешниве девојки жени ..барем во Македонијава во својте торбички мали новчаничиња и сл.. имаат минимум еден кондом.. Сум сретнал такви девојки ..а од искуство кажувам...:helou:Колку што треба ние да се грижиме за безбедноста толку и жените запазуваат на тој детал..
Верувај има вакви случаеви :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom