Без кондом сте - Што ќе правите?

Jakov напиша:
После др. Докчев ќе му ја мисли, али нема везе......:nesvest:

У парво си, многу болести ама кога ке ти се укеже добра прилика не верувам дека некое машко ке се врати.

asterix_m напиша:
У парво си, многу болести ама кога ке ти се укеже добра прилика не верувам дека некое машко ке се врати.

Јас никогаш немам ебено без кондом и планирам да продолжам така. Колку и да е згодна и јака девојката, колку и да ја познавам и сакам.
Не си играјте играчки.

asterix_m напиша:
Ш`о бе да се врати. Идам ја пунам кадата со вода. Ја сместувам у неа и и викам
“Мацо биди така“....Со трчање у најблиското гранапче/аптека било што. Кондоми у раце и одма назад.
Исти ѓавол ти се фаќа. Кај ќе бега на мајка и од кадата бе?:je:

Nema sansi ako nemam kondom pa koja saka neka e.

Mislam deka veke ednas kazav,bez kondom ne izleguvajte od doma,potreba si e potreba,toa e isto ko da nosite so vas mobilniot,klucot od doma....sosema normalna rabota,neam nisto protiv i devojkata da ima kondomi so seeb,iako mn. od nas na ovoj makedonski mentalitet bi pomislile deka ona e kurva...ili vo podobra varijanta(nimfomanka)

Никола напиша:
Јас никогаш немам ебено без кондом и планирам да продолжам така. Колку и да е згодна и јака девојката, колку и да ја познавам и сакам.
Не си играјте играчки.

Ако сум трезен и ја би играл така, ама обично викенди кога сум излезен се опуштам и кога веке си пијан не мислиш на последици

Никола напиша:
Не си играјте играчки.

Никола е во право... а посебно кога се работи за непозната особа :wink:
Шизик на ризик, тоа е глупава категорија :)

Кондом си е кондом па која сака нека е.... здравје пред задоволство:helou:

Jakov напиша:
Ш`о бе да се врати. Идам ја пунам кадата со вода. Ја сместувам у неа и и викам
“Мацо биди така“....Со трчање у најблиското гранапче/аптека било што. Кондоми у раце и одма назад.
Исти ѓавол ти се фаќа. Кај ќе бега на мајка и од кадата бе?:je:
Д прфект солушн:helou:
@Kengur- Шо ѓаол ја знаеш бе што е, а замисли како ќе ти биде ко ќе ти излезе некој монструм на „другарти„.....имаше еден кај мене така правел на времето па што не му праеле по лекари. Вика срамота една млада докторица кога ми ги соблече:kesa:па со азот прскање па ова па она....

Мистичен напиша:
Запознавате во град згоден дечко/девојка и завршувате во кревет.
Ви се укажува прилика за секс, но немате заштита. Што ќе направите?
Дали би одбиле секс, или нема да можете да оддолеете на приликата, па ќе имате несигурен секс?

со некоја што прв пат ја гледам? мисалм и 20 пати да сум ја видел сепак без кондом :nenene: ке идам до трафика ке си купам.

А ако некоја што подолго ја знам (сум имал вакво искуство) и ми се случи да немам пари или најблиската продавничка е на пола саат од мене тогаш бутај... на ризик!

точкест напиша:
Д прфект солушн:helou:
@Kengur- Шо ѓаол ја знаеш бе што е, а замисли како ќе ти биде ко ќе ти излезе некој монструм на „другарти„.....имаше еден кај мене така правел на времето па што не му праеле по лекари. Вика срамота една млада докторица кога ми ги соблече:kesa:па со азот прскање па ова па она....
читаш "зависи..."?
епа тоа се однесува на солуции како: да, ако сум horny as a monkey; одлучно-не; да ама, трк до аптека, тобако уз пат или да го земеш на другар ти кондомот што му седи у новчаник пола година итн. -)) има многу солуции во тој моменат -)

Не си иде со некој од град па право во кревет, а на се може човек да одолее ако сака. Па незнам што и незнам кој да е. Болести, бебиња? Не, благодарам. Кој си сака нек си прави, ама да не биде после татковци на 20-25 години, па развод после година или швалерисување со цел град. Не чини...

1.ke trcam do prodavnica, kako sto nikogas ne sum trcal pobrzo
2.se javuvam kaj nekoj drugar da me spasi
3.ako ni ednoto, ni drugoto, togas nema ebanje, ke si go:drk: ednas i toa :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom