TpH_Bo_OkO
Трноризец
Шо има везе бе, ја терам и така....ако ми бидне нешто се преливам со ракија и решен кејс нема лабаво....и без тоа ретко употребувам кондом...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ima zadovolstvo....ama racnoBabyGirl^^^ напиша:toa on treba da si mili iako mislam deka nema sansa da mi sedesi da legnam so nekogo od prva vecer.sepak ako nema kondomi nema zadovolstvo
Зошто тој да си мисли? Ти не треба да мислиш? Сите велите дека за секс (пример) потребни се двајца, зошто и за купување кондоми да не се потрбни двајца? До кога такви мислења дека машкото треба да купува? Срам ти е да купиш ти?BabyGirl^^^ напиша:toa on treba da si mili iako mislam deka nema sansa da mi sedesi da legnam so nekogo od prva vecer.sepak ako nema kondomi nema zadovolstvo
mRnO напиша:Lesna rabota,ke prekines so seksot pred ejakulacijata,ili ke i kazes drugiot den da se napie kontraceptivni tableti,kako i da e od seksot nema otkazuvanje po sekoja cena
FortunE напиша:Не забегувајте!
Зошто тој да си мисли? Ти не треба да мислиш? Сите велите дека за секс (пример) потребни се двајца, зошто и за купување кондоми да не се потрбни двајца? До кога такви мислења дека машкото треба да купува? Срам ти е да купиш ти?
Секогаш сум со кондом затоа што не ми се станува татко на млади години а и плус кој ми гарантира дека девојкава нема некоја болест па и колку и да сака да одиме не го менува моето мислење! :star:BabyGirl^^^ напиша:moze ennso dav eprasam ama ova se odnesuva za site?????
ako ste vo dolga vrska ili ste bile nemojte da mi kazete deka ne ste imale seks bez kondom.se kladam deka poveke ste imale BEZ od kolku SO
sakam iskreni odgovori
BabyGirl^^^ напиша:moze ennso dav eprasam ama ova se odnesuva za site?????
ako ste vo dolga vrska ili ste bile nemojte da mi kazete deka ne ste imale seks bez kondom.se kladam deka poveke ste imale BEZ od kolku SO
sakam iskreni odgovori
Мистичен напиша:Запознавате во град згоден дечко/девојка и завршувате во кревет.
Ви се укажува прилика за секс, но немате заштита. Што ќе направите?
Дали би одбиле секс, или нема да можете да оддолеете на приликата, па ќе имате несигурен секс?