Beyonce Knowles

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
beyonce e pred se najgolem idol na feministkite oti e uspesna i ima telo kakvo sto imaat poveketo zeni (polnicka si e zenata) ne velam deka e loso to da od profesionalen aspekt nemam komentar ama za izgledod ne e po moj fkus t.e. sakam poslabi i ne vo kolkojte da ne recam gazojte kolku ekvatorot istata rabota i za crtite na liceto na nekoi mu e privlecna mene ne me privlekuva tolku ne e grda ama ima milion pati poubaj od nea i poseksapilni se... ova moe mislenje

Јас не знам што сум чула од неа, а во весниците имаше муабети за тепачки со дечкото, та со гаќи, та без гаќи...
Мене Сузана Гавазова ми е многу поубава од неа.

http://www.youtube.com/watch?v=FVUe_v6nJQo
неам коментар за девојкава.
--- надополнето: 22 јуни 2012 во 13:20 ---
Јас не знам што сум чула од неа, а во весниците имаше муабети за тепачки со дечкото, та со гаќи, та без гаќи...
Мене Сузана Гавазова ми е многу поубава од неа.
Тоа е Ријана, не Бијонсе.

Темава не мрднала цела година а девојкава направи револуција за тој период.
Што мислите за новиот визуелен албум кој излезе неколку месеци порано од најавеното, без никакви претходни известувања?
Како ви се допаѓаат 14те песни и 17те видео записи?
Дали ви се допадна идејата ненајавено да пушти цел албум во дигитална верзија?

Според мене, албумот е одличен, освен што некако не можам да се привикнам на Rocket и Haunted.
Ми се допаѓа примесата на музика од 90те што се провелкува низ неколку песни, добриот хип - хоп и аренби ритам низ друг дел и фините балади.
Кога би морал да издвојам сепак за поомилени, ги бирам Pretty Hurts, XO, Partition и Blow.
Генерално гледано, не е нешто препосебно, неконзистентен е, песните не можат лесно да се гледаат како дел од една целина, но затоа пак е и толку интересен албумот.

12 годишната Тејлот има опасен тумор на мозокот и докторите не знаат уште колку живот и преостанува. Наместо да биде депресивна таа решила да го живее секој ден до максимум.

Налетав на ваква содржина на motika.com.mk навистина ме натажи видеово. Го поздравувам потегов на Бијонсе бидејќи навистина девојчево го заслужи тоа што и го приреди Бијонсе. Музичката кариера на Бијонсе не ја пратам но понекогаш знам да слушнам некоја песна чисто онака. Нешто што најмногу ми се допадна од нејзиниот нов албум е песната Blow. Бијонсе иако ја слушам премногу но сепак ја сметам за навистина квалитетна пејачка која секогаш знае да направи добра песна не прави како повеќето останати шлагери или пак песна колку едноставно да се каже имам јас песна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom