Eте се регнав сега ти си доби 50 кредити
закон е!
колку пораки има во 50 кредити? 50?

колку пораки има во 50 кредити? 50?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj mene pak odma se prakatAleksandar 1000 напиша:Ја пробав и ја браво за страната одлична е, пораките каснат само 10 мин
Martin$ напиша:Mi stigna email deka имам добиено 50 бесплатни пораки односно кредити. И? Од кај да знам?![]()
Tрансфер можеш само ако имаш ЗАКУПЕНО со пари кредитиJimmy напиша:Има и добра опција за трансфер на кредитите. Па ако има некој многу,многу,многу... нека префрла на пријателчињата.![]()
Не се 50 бесплатни пораки туку 5-6 ...Martin$ напиша:Mi stigna email deka имам добиено 50 бесплатни пораки односно кредити. И? Од кај да знам?![]()
Навистина глупаво....ќе беше супер да можеше да се префрла кредитот.Димитар напиша:Tрансфер можеш само ако имаш ЗАКУПЕНО со пари кредити![]()
Леле Димееее ама глупо оваааааДимитар напиша:Tрансфер можеш само ако имаш ЗАКУПЕНО со пари кредити
Не се 50 бесплатни пораки туку 5-6 ...
1 порака 8 кредити, без реклама + 2 кредити, репорт + 1
Значи на порака минимум 8 максимум 11 кредити
Не е глупо..... јас пример имам 1370 поени...Martin$ напиша:Леле Димееее ама глупо оваааааМора друга да бараме страна мислев
![]()
Ajdeeeeee кај ги собра толкуДимитар напиша:Не е глупо..... јас пример имам 1370 поени...
Значи отприлика 150 смс-и![]()