Бесплатни СМС пораки?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Dime! Ovie porakive malkucko каснат. Нели? :)

Димитар напиша:
Eте се регнав сега ти си доби 50 кредити :) закон е!

колку пораки има во 50 кредити? 50?

има да се избереш пред да ја пратиш пораката

+1 креид или +2 :)

Loso e so na wadja ne se prakat na cosmofon :toe:

Земете си Yahoo Widget Engine и симнете го sms.widget и се ќе биде у ред.

Hmmm... preko wadja prativ na 075 i stigna porakata, probav posle na mojot 076 nema sms :toe:

V_X_A напиша:
Nema vrska od koj broj si se registriral.Mozes da prakas poraki na sekogo so www.wadja.com
Јас пратим околу 10-15 пораки на космофон и скоро сите стигнаа, а на мобимак не стигна ниту една. Зашо така не знам:toe:

abe od ovawadja moze da se praka samo na korisnici koj sto se registrirani ili moze i na nekoj drug

boki666 напиша:
abe od ovawadja moze da se praka samo na korisnici koj sto se registrirani ili moze i na nekoj drug
Може на кој што сакаш, ама прво мислам дека треба да ставиш слика за да можеш да праќаш пораки на кој сакаш.

јахутерминал напиша:
Може на кој што сакаш, ама прво мислам дека треба да ставиш слика за да можеш да праќаш пораки на кој сакаш.
Ако се однасаше за мене... не бива пробав и со тоа и пак не стигнува на мобимак.

Za wadja ponekogas raboti ponekogas ne.

CyberBop напиша:
Јас пратим околу 10-15 пораки на космофон и скоро сите стигнаа, а на мобимак не стигна ниту една. Зашо така не знам:toe:
A na mene samo na mobimak stigat a na cosmofon NE!!! :(

Luge zavisi i od serverot ako nekogas e zafaten nemoze da se prati. Ama ne znam mene sekogas mi gi prakalo

јас пробав 2-3 пати на wadja ама бидејќи ни еднаш не стигна пораката го баталив
бтв имаше порано една руска страница можеше по 10 пораки на ден од една ип адреса да се пратат ама сеа само во русија мислам дека функционира,а се праќаа и на т-мобиле и на космофон

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom