јахутерминал
impressed by gay people
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 7
Wadja остана, некогаш стигнува одма, некогаш после 3 часа ама кога е итно сепак не го користете не е сигурно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
436053 напиша:Незнам дали смее ова да стои тука,ама мислам дека не е некоја пиратерија пошто се работи за yahoo софтвер а тие се најчесто бесплатни.Како и да е ако не треба,слободно нека го тргнат.
Значи,ова не е веб-сајт туку е софтвер
![]()
1. Одпакувајте и инсталирајте преку " widgetsus.exe"
2. Отворете го " SMS.widget"
3. Стиснете на " i " на долниот ќош на прозорецот.
4. Внесете го вашиот маил и изберете international не мора да го внесувате вашиот мобилен,не праќаат некои потврди или глупости,и стиснете на Save
5. На главниот прозор внесете го бројот на кој ја праќате пораката,на пр.+38975******
6. Во " Mode" менито изберете" International"
7. Во текст прозорецот пишете го текстот и притиснете " Send"
тоа е тоа.Ова за мене работи беспрекорно.
http://rapidshare.com/files/13911188/FREESMSSENDER.rar
Password:
www.softarchive.net
sasha напиша:
-={K-O-R-U-N}=- напиша:P.S. Koa ke se registrirate, vi davaat 10 krediti, t.e. okolu 8-10 poraki, ama fintata e vo toa sto mozete da se registrirate KOLKU PATI SAKATE!!!
Probajte!
PlayBoY напиша:abe lugeee aj probajte na www.wadja.com,ja si prakam od tamu!!!
PlayBoY напиша:abe lugeee aj probajte na www.wadja.com,ja si prakam od tamu!!!
Mac)) напиша:Ја шо прикаска иам за овде еј....Имав јас таков програм ама беше по 20 ден СМС...можеш да пишеш дека е од било кој број....Што сум праел хаос еј.
На 20 души пратив порака:
Добитник сте на Nokia 3650(еее на времето) од Мобимак караванот...Дојдете во најблискиот Мобимак салон за да го подигнете.
Искрено ваш
Мобимак
Sender : 1426
И една женска отишла,покажала пораката и за малце ќе и даделе(така ми кажа)....ама дошол менаџерот и....и она кажала(т.е. и текнало) дека јас сум крив...И и рекле дека ќе ми дојдат...Како не бе уште ги чекам