Бесплатни SMS пораки! - Addon за Mozilla Firefox

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми работи, за вас незнам.

Мене ми работи, за вас незнам.

среќа имаш .. кај сите други шо сум пробал и кај мене ова се покажува

Invalid phone number. Read more <a href='http://worldsms.co.cc/page/faq#Invalid_Phone_Number'>here</a>

abe ima nekoj info koga ke go popravat ova ili nisto

Eee брао кој го злоупотребуваше сељаци сте стварно. Мене за основни пораки по 1 на ден праќам и тоа од шо морам никад не сум го злоупотрбил и сеа инвалид ми вика и мене мореееееееееееееее :nerv: :nerv: :nerv:

pu6tygi budali se site

Абе ова не е фер ни кај мене е работи ја од кога го инсталирав све вкупно ни 5 пораки немам пратено дај нека каже некој кога че биде ова од прилика направено?

Туу бе значи без исаф сме човек дава прст ние цела рака :( ја не го искористив ич ни една порака не пратив ама добро е кога знаеш дека можеш да пратиш порака ако немаш кредит а шо вака ќе пуштат да се праќаат бесплатно и сите по 10 пораки во денот и после една недела нема веќе епа ќе нема

Абе само на балкансите земји инвалид..:pos:.На другите пишува дека се испраќа,ама не стига пораката. :jaj:

вика инвеилд фоун намбер... толку од гагањето

И кај мене истиот проблем...Гледам сега има ставено и Macedonia (мислам дека кога го инсталирав немаше Македонија) ама пак не работи...:toe:

Кај мене не работи, исто и на другари.

И кај мене работи. Сака некој да пишем порука за него? :icon_bigg

жално се што е убаво прекратко трае

Ajде уште преостанатите 30.000 члена нека пишат дека не работи, така сигурно ќе проработи. Клуч на темава, ако проработи чудово, пишете ми ПП, ќе ја отклучам.

Ем ми го исклучија телефонов, ем чудово не работи, фак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom