Бесплатни SMS пораки! - Addon за Mozilla Firefox

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
i kaj mene e isto..invalid:uvo:

abe neznam zas vi se desavaa non-stop errori kaj mene sekogas raboti ama retko go koristim i raboti vaka koristite go

Country: Macedonia
Provider: T-mobile
Phone number: 38971000100

Не праќа. Сигурно има некој проблем ќе средат ;)

Сега сите пишете оти имате проблеми, ерор... кога веќе се знае оти не е до нас не мора сите да пишувате и да се полнете со мислења: кај мене не работи, кај мене не работи, кај мене ерор, на мене... последните 15 поста (не работи, не праќа...) стрпете се малко, има и други страни кои ви овозможуват бесплатни смс. На крај краеви за 150 ден имате 150 бесплатни смс и плус 150 ден кредит.

Сега сите пишете оти имате проблеми, ерор... кога веќе се знае оти не е до нас не мора сите да пишувате и да се полнете со мислења: кај мене не работи, кај мене не работи, кај мене ерор, на мене... последните 15 поста (не работи, не праќа...) стрпете се малко, има и други страни кои ви овозможуват бесплатни смс. На крај краеви за 150 ден имате 150 бесплатни смс и плус 150 ден кредит.

ама знаеш го тоа нашто македонското -кога е гага е 1000000 пати послатко :toe:

ама знаеш го тоа нашто македонското -кога е гага е 1000000 пати послатко :toe:

не си баш во право. туку работата е зошто да си арчам кредит ако има за без пари. Нај крај краева, на никого не мму врнат пари. (поготово за СМС)

инаку ова ми се појави пред некоја минута:

You have an account , please Log in or Register
There was a problem with T-Mobile Gateway and you may have a problem with sending messages today and tomorrow.

Факт е дека има некаков проблем... ќе видиме што ќе биде кога ќе го средат. Се молам само лимит да не стават... Поише пишувам пораки него на мсн:):kesa:

Повторно:
There was a problem with T-Mobile Gateway in Croatia and you may have a problem with sending messages today and tomorrow.
помина и today и tomorrow проблемот сеуште не е решен
изгледа толку беше, заврши услугата :nesum:

too good to be true:toe:

taman koa i ja go instalira ono se razeba ebati mojta sreka ovie denista

Кај мене пишува invalid phone number и симболи некои излегуваат.

Кај мене пишува invalid phone number и симболи некои излегуваат.

Invalid phone number. Read more <a href='http://worldsms.co.cc/page/faq#Invalid_Phone_Number'>here</a>

доста беше ...
ке чекаме на следната гага :)

Толку беше....изгледа...

операторите почнаа да трпат загуби и кврц :)

Eee брао кој го злоупотребуваше сељаци сте стварно. Мене за основни пораки по 1 на ден праќам и тоа од шо морам никад не сум го злоупотрбил и сеа инвалид ми вика и мене мореееееееееееееее :nerv: :nerv: :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom