Бесплатни SMS пораки! - Addon за Mozilla Firefox

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Works like a charm. Само се надевам дека ќе потрае повеќе од еден ден,ради оние кои ќе се опнат на куцање ко луди :) Изи малце :P

Дај подобро таму админите нека пратат на сите членови и нека се бриши темава :smir:.... Т-МОБИЛЕ,ВИП,КОСМОФОН,можеби гледаат кајгана,па ќе помислат губиме профит од овааа алатка и ќе јпробат да ја тргнат :smir: НЕка трае барем 1 месеец:helou::smir:

ЕРОР ТО СЕРВЕРРРР :@:@:@:@ ТОА МИ ГО ПИШУЕ

до вас е...не сте сетирале добро
кај мене сеуште работи, ексрта добро, ексра брзо...

А да ми каже некој како да го избришам адд-онот ? :smir:

не бе, да го избришам, за пак да го ставам :toe:

едит: океј е бидна, сега пак ќе инсталирам

едит2: пак се праќат пораки :smir:

Дали некој знае дали можат да се праќаат и во странство пораки преку програмчево?
Јас пробав во Австралија, ја пуштив, значи ми напиша -message send, ама не и' стигна на другарка ми:toe:. Мислам дека зависи и на кој оператор е приклучена таа, ама некој што знае повеќе нека пише:smir:

Работи перфектно добро ова ... ќе има пишување на велико:vozbud:

Дали некој знае дали можат да се праќаат и во странство пораки преку програмчево?
Јас пробав во Австралија, ја пуштив, значи ми напиша -message send, ама не и' стигна на другарка ми:toe:. Мислам дека зависи и на кој оператор е приклучена таа, ама некој што знае повеќе нека пише:smir:
Зависи и од операторот а и од тоа чив број има, на пример може да има број од Т-моб а да мигрирала на Космофон што програмчево не го препознава а и нема да ја испрати-достави пораката :)

За оние кои немaат firefox или оние кои имат а не сакаатда инсталират addon за истиот може и директно од сајтот да пракате смс:
http://worldsms.co.cc/
или преку facebook апликацијата http://apps.facebook.com/worldsms/
Јас сум таков компјутерски Амиш. Ај сега да ме обучиш што да пишам во полињата порфавор:smir:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom