Бесплатни SMS пораки! - Addon за Mozilla Firefox

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Добра работа дефинитивно, иако има неколку страници за испраќање на смс сепак тука се прави набрзина, преку пребарувачот.

Си го стаив и ја се праќаат поракиве и стигаат ептен брзоооу јеее закон :vozbud:

Еј супер е :) Можеш на сите оператори.

Moра да има некоја фора...ништо не е бесплатно :uvo:

Moра да има некоја фора...ништо не е бесплатно :uvo:

Е што на пример? Од кај знаат кој сум што праќам пораки јас. Сигурно не зема од кредит на тој што ги прима пораките...

Убаво, за во емрџенси кејсес, ама глејте да не претерувате како што кажа Вокер, да не не` укинат, затоа што си важиме за гага народ.

Каков кредит нема врска ја пратив 10тина пораки и проверив кредит НЕ ЗИМА ништо :smir:

башка што си регнат како словениа и + не го има твојот број нигде :vozbud: ЗАКОН

само што не знаеме до кога ќе трае

Мн е јако ова браво за addon-ов .. убаво кажа Џени грл сеа ќе биде преоптеретено ова ... Јас праќав пораки преку wadja.com .. но таму е лошо тоа што можем максимум по 3 пораки па правев 4 акаунти па малтретирања и што се не вака мн е поедноставно и пофункционално

Ќе биде забавно додека не го откријат сите и не почнат масовно да праќаат пораки,
па потоа ќе го блокираат и толку ќе му биде “модата“ :uvo:

Закон работа само да не го укинат зш ќе се користи масовно гарант:toe:

Праќајте додека можете и не кажувајте дали ќе го блокираат мислам стасува нешто реклама во пораката од некој си сајт така да може они спонзорираат :)

Епа ако не го користите за секакви глупости, ќе трае долго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom