Бермудски триаголник

Дајте ако сакате и имате време преведувајте ги текстовите, ич не сакам да читам непреведено. Не дека не знам српски, но латиницата ме нервира.

Мора за нешто да прават филмови, ако го нема Бетмен - тука е Бермудскиот триаголник. Бу! :wink:

Јебига, неверник сум, и радо би идел во секакви триаголници, квадрати и ромбови.

Како што ја гледам сликата од триаголникот, за прв пат дознавам дека сум бил у него :shok: и ништо, жив и здрав сум си пишувам нормално па тасеасидуерата :)

јас шо имам слушано од постари, демек сјебани магнетни полиња имало, и порано дека бродовите и авионите користеле исклучиво компаси со магнетни игли, компасите им се заебуваат и одат на едно место мислејќи дека се кон друго, и така бродовите се акаат од карпи а на авионите им снемува гориво. ништо страшно тој триаголникот денес со модерни ГПС системи

@офчар
си бил ли у Krah krah У bermuda dreieck. најзакон место таму :)

Јас имам две мислења...

1. Ако постоела Атландтида, 100 посто дека се наоѓала таму. Зарем нема логика? Технологија, нација, развиеност, па оа што ги потонало сеуште работи.

2.Пореметувања во магнетинте полиња на земјата.

Е сега, мое и да сум грешка

Toreador напиша:
Јас имам две мислења...

1. Ако постоела Атландтида, 100 посто дека се наоѓала таму. Зарем нема логика? Технологија, нација, развиеност, па оа што ги потонало сеуште работи.

2.Пореметувања во магнетинте полиња на земјата.

Е сега, мое и да сум грешка

според мене е фторото.

Jas gledav na diskovery za bermudski triagolnik ustvari toa ne mozat da go predvidat vremeto na toa mesto odednas moze da zafati jaka bura i potonuva se zivo.

Fir_Maked напиша:
Jas gledav na diskovery za bermudski triagolnik ustvari toa ne mozat da go predvidat vremeto na toa mesto odednas moze da zafati jaka bura i potonuva se zivo.

најчудното е што никогаш нема траги од жртвите...ниту делови од потопени бродови,ниту тела...

Goddess of Chaos напиша:
најчудното е што никогаш нема траги од жртвите...ниту делови од потопени бродови,ниту тела...
Ne ovie najdoa eden brod sto mislele deka nema sansi da potone i kako moze tolku golem brod da ne mozat da go najdat ako potonal ama eto vidis go najdoa edni so podmornici so cuda.

Кој ви рекол дека не се најдени остатоци? Тоа се глупости.
Само фама креваат филмовите, нема никаква корист од нив. Подобро читнете некоја енциклопедија или информирајте се на друг начин...

Апсурдно е да кажеш дека нема остатоци од бродови/авиони/тела!

pretpostavka e deka se stvara dupka vo prostorot i niz nea se preminuva vo druga dimenzija.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom