Бемки

• Креатор на темата Креатор на темата iNtErIsTa No1
  • Време на започнување Време на започнување
Пријавувам една над гзот кај половина, цел живот штелувам движења ради неа да не ја исцепам некако, и една имам на десната цицка од лева страна.

Ima nekoj sto otstranil bemka na dermatolog, i ako ima neka pise kako pominal i koj metod go upotrebile za toa?

имам неколку по телото ама не толку воочливи,
инаку да иако многу тешко сепак можат да се претворат во рак, затоа нели Енрике Иглесиас ја исвади таа бемката на лицето по која беше препознатлив, поради што имало шанса да се преобрази во рак на кожата.
Инаку не мора бемките да бидат одвратни, т.е познавам некои луѓе со некое бемче на лицето што ги прави секси и препознатливи по тоа.

бемки имам моогу само не се толку заприметливи и не изгледам гнасно :pos2:. најмногу иам на грбот, имам на рацете, на лицето помалечки ... а најјако е шо иам бемка на чекото ко индијките шо си цртат :pos2::pos2::pos2: . ако почнам да бројам можно е и до трицифрен број да стигнам :vozbud:

Na nekoi ubavo im stojat,e sega zavisi kolkavi se kakvi se i kade se naogaat,jas imam edna posebna bemka sto mnogu si ja sakam i mi e znak raspoznavanje:baeh:

jas imam bemki na liceto , iako mozebi bez niv ke bidam poubav .. sepak NE MISLAM DEKA EDNA BEMKA .. KE NAPRAVI TIPKITE DA NE ME SVIGAAT hahaha

zatoa sto ne mi e potrebna perfektnost vo izgledot za da privle4am tipka... a koga se gledam vo ogledalo ne mi pre4i sto gi imam .. :) toa sum jas :)

Имам една на раката.Имам и помали од сонце кои ми се прават во лето, ама исчезнуваат тие потоа:)
Еден роднина имам, има бемка на челото на средина.Како оние Индијките:)
:pos2::pos2::pos2:не верував дека постои некој друг како мене!
јас имам повеке бемки насекаде,не се големи малечки се,ама имам и не сред чело малечка е,не е многу забележителна и како заштитен знак ми е,си ја сакам:vozbud:

Имам јас една бемка на ногата голема како маслинка, на истото место има и братучед ми не знам зошто? Инаку имам на другите места помали

На левиот образ една и на левото рамо... и толку од бемките кај мене :)

Уф имам сегде бемки. Буквално сегде.
Ги мрзам , али јебига , ако има можност би ги извадил повеќето . Не дека сметаат него ружно ми изгледаат.
Али тоа ти е , таков сум се родил , таков и ќе живеам.

А некој начин на чистење на лицето од бемки да не знаете, освен со операции и ласерски третмани.Имам слушнато дека со сок од лимон се чистеле но доколку знаете уште некој начин би бил добродојден :)

БеНки имам по цело тело. Како коти на карта ми се. Кој сака нека провери (претпочитам кајганџики)....

А некој начин на чистење на лицето од бемки да не знаете, освен со операции и ласерски третмани.Имам слушнато дека со сок од лимон се чистеле но доколку знаете уште некој начин би бил добродојден :)
Нема лек за чистење од бемки, пробај си со лимонот ама нема никаков лек ако имало досега никој немало даима бемки сите ќе знаеле за лекот и ќе си се чистеле по дома :pos2:, тоа е само операција помага дури и ласер неможе да продре длабоко во кожата и да ги извади сите клетки, ако остане макар и една клетка на бемка во кожата таа повторно ќе изникне поцрна и поголема од претходната:toe:

Малце иам и мали се. У глобала мрзам бемки.... не ми се убави! Особено на фаца!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom