Бегање од часови

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување
јас од на часови избегав да напијам кафе или нешто слично а на професорот му однесев кафе и завршена работа

не му кажувам на професорот дека знам дека ке ме запише...кај мене професорите повекето се стари па така забораваат да запишуваат или ке му кажам на дежурниот да не ме кажува и нема да ме каже...

Кај нас се прави се што е можно само да се избега од час.Денеска еден тип неможеше да избега последниот час преку врата зашто стоеше наставничката па реши да избега низ прозорец.Но долу го начека наставнико по физичко кој инаку е нов и многу добар му мавна пет чврги и му рече ајт дома.

Епа пола ден сум на школо , пола дома уживанција .
Ке кажам на дежурен ке одам до таму и таму ме прати тој и тој и чиста сметка .

бтв - само 13 неоправдани ( 2 година )

MeToNo1[MkD] напиша:
Епа пола ден сум на школо , пола дома уживанција .
Ке кажам на дежурен ке одам до таму и таму ме прати тој и тој и чиста сметка .

бтв - само 13 неоправдани ( 2 година )
Се нервирам кога ќе слушнам некој како кажува Само (некоја двоцифрена бројка до 20)...мислам не ме нервира некој што има толку неоправдани,ме нервира нашево школо кое после 5 неоправдани намалуваат поведение....:tapp:

СпаЈдеР напиша:
Се нервирам кога ќе слушнам некој како кажува Само (некоја двоцифрена бројка до 20)...мислам не ме нервира некој што има толку неоправдани,ме нервира нашево школо кое после 5 неоправдани намалуваат поведение....:tapp:
Епа како инаку? За 5 неоправдани треба да се падат учениците од училиште..

п.с: Затоа гледајте да си најдете добар матичен лекар.

CyberBop напиша:
Епа како инаку? За 5 неоправдани треба да се падат учениците од училиште..

п.с: Затоа гледајте да си најдете добар матичен лекар.
5 Се малку!Секој ученик што сум го прашал од друго училиште ми репка некоја бројка над 10-15 и само нашево школо се 5....ама среќа класната ги оправдува,инаку до сега требав да имам едно 15 неоправдани,ама имам само 4....:toe:

Па јас бегав од часови за да одам на кафе со другарките, уствари зошто ни беше досадно на часовите:toe:

Beganje od casovi...e toa postuvam,ne ti se sedi vo skolo na casovi cao prijatno hih:smeshko::pos:

stef... znaes nekogas e podobro da ja kazes vistinata nego da ja mavtas nastavnickata so bolki vo stomak i takvi rab...
znaes niz race kolku takvi i pominale ?? ni sam ne si svesen.. otrpnati se na takvi raboti.. samo uste glumat pa vikaat idi si nema da te zapisam.
mene organizacija profesorkata sto mi predavase vo cetvrta.. koj i da ja prasase od klas koga i da ja prasase... ne te ceka da i kazes me boli stomak, vamu treba da idam onamu.... samo sto ke i kazes profesorke moze da si odam treba.... te prekinuva odma i ti vika idi si.. i ne se ni vrti pak nakaj tebe...
taka da boje kazi si ne mi se idese... i kraj

sky_dog<no1> напиша:
леле колку ми жал што завршив средно :(

Ќути :nesum: ми се плаче кога ке ми текне на цел тој курташак што се одвиваше цели 4 години.Никогаш не сум бегал онака асално имав по 20 неоправдани и 20 оправдани секоја година, интересно ми беше на школо знаев како да си правам филм и не ми се бегаше.Бегав само на итни случаи.

more mene ic ne mi se sedi u skolo.. ama so ke pravis.. i mislam deka nema da mi bide maka koga ke zavrsam... a za beganje retko begam

itar pejo напиша:
Ќути :nesum: ми се плаче кога ке ми текне на цел тој курташак што се одвиваше цели 4 години.Никогаш не сум бегал онака асално имав по 20 неоправдани и 20 оправдани секоја година, интересно ми беше на школо знаев како да си правам филм и не ми се бегаше.Бегав само на итни случаи.

Ај во прва и во втора бев добар имав само по 10 неоправдани и 40-50 оправдани,али во трета и четварта ауууу намалено поведени пред бркање свака година али се протнав некако јес за тоа да бев еднас на полагање али преживеав.Нема ништо како средно бегање,заебанције,девојки од клас ексурзии ау ау ау и се тоа ме тераше да бегам не за друго едноставно да си ги нервирам професорите поготово класната:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom