Бегам подалеку од...

• Креатор на темата Креатор на темата SeXy LiPs
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха, од Елена..и некогаш бегам од сестра ми кога ќе сфати дека сум и ја избришал Барби од компјутерот...

Begam od licnosti sto im e dojdeno samo do kavga,od glup i prost narod,od licemerie,neiskreni licnosti...itn

бегам колку што може подалеку од лицемерни луѓе,издајци,луѓе кои мислат дека све знаат а у суштина се отупавени и пропаднати од што не им функционира умот како што треба

Јас бегам подалеку од луѓето кои не можам органски да ги поднесам. Многу се такви само што незнам во кој е проблемот. Дали е во мене или во нив. Претежно такви се немакедонците и по националност и по душа (тежок македонец а воедно и националиста сум)

ја бегам од кучиња... ама секогаш ме стигаат бе.. треба да набилдам кондиција.. :)

Бегам подалеку од досадни луѓе, од некои што сакаат само да се караат, од школо...

Замаранти, негативци, замаратни негативци, негативни замаранти, луѓе со мртви очи (па, во секоја смисла), ликови кои искажуваат преголем ентузијазам за нешта кои е очигледно дека не ги интересираат, студени места, шлакнати продавачки, луди роднини, пајаци од секој калибар, и тесен простор.

Пијани луѓе што добиваат што: гушкаат, добиваат напливи на интелигенција и кажуваат животни тајни со фатен јазик, прават насилни испади :)

Пијан/а си оќеи, иди еби си мајката на страна не ми се внесувај :):)

Сељаци*!

*сељаци како карактерна особина, а не географска одредница

... од амеби, суштества кои се наоѓаат најниско на скалата на еволуција, а имаат човечки облик. И од љубоморно - невротичини - лигави кокошки.

Од луѓе што мислат дека знаат се и дека се којзнае кои на овој свет, а уствари се никој и ништо, од лицемери, лажговци и од сите тие што сакаат нешто лошо да ми направат

Begam podaleku od prosti lugje, zlobni lugje i lugje koi premnogu zamarat so gluposti.

Не бегам од ништо бе, само од сопствените гревови :icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom