Беџови

• Креатор на темата Креатор на темата new_yorker
  • Време на започнување Време на започнување
сакам беџови и носам често..,а кај носам? епа секаде на ранец на палто на патики ... секаде кај со сакам xD

Ги носам на чанта најмногу или на марама.Со слики од рок групи се или со нивни имиња, немам некој со посебен текст... во потрага сум:vozbud:

Да се надоврзам, во последно време ги ставам на класични фармерки кои ги прават посебни, им даваат некој уникатен изглед.
Ја не гледам со шо не би можела да ги комбинирам, складни се со секое парче облека.

Носев пред 2-3 месеци, сеа не.

Почнав некое време, собрав неколку и после не се сеќавам што направив со нив, изгледа ги дадов на братучетка ми.

Јас имам неколку закачено на ранец и на ташната :)
Пред некое време видов еден:I know where you live...леле колку сум се смеела..немате појма!

Тие шо ги носам се повеќето посветени на некои групи или се спомени од некои конференции и ствари..

Не сум некој љубител којзнае каков, но сакам кога ќе видам убав беџ, интересно изгледа. И јас самата имав неколку, интересни беа, но некако сега не носам, ни имам, сепак убави се.:helou:

porano imav polno ama mi se zagubija, sega sum grevce so 6-7 :(. inace najzakon mi bese :kaga mavam so leva raka-bolnica, a so desna-grobnica(na romanski bese napisano)ali go zagubiv,. od tie sto gi iam sea "devil woman" mi e najzakon:helou:

у основно не тераа да носиме... пишуваше името на школото и логото... не знам освен тоа не сум носел беџови..:toe:

Не сум носела,а тешко и дека ќе почнам да носам.Не ми се допаѓаат многу,а како додаток на некое парче облека,признавам убаво изгледаат ама сепак јас како јас не би носела.:)

НЕ сум носел НЕ носам НЕма ни да носам...:smir:

интересни ми се,ги сакам и ги носам-најчесто на чантата...омилени ми се тие со бендови:pipi:

беџови имам на секаде испозакачено и веќе не ни знам колку и каде ги имам
ама еден ми е омилен и тој не го давам за ништо живо
hard rock cafe - london
30 years

Ко бев во Прилеп си купив 15 беџа- од кои ни еден не носам:pipi:

Јас обожавам беџови, баш ми се интересни... ги носам секаде.. на панталони, маица, ранец..........
Омилен ми е еден на него што пишува ShIt HappEnS ... :D

Го имам истиот... ептен го обожавам.... :) еден од моите омилени е.. и имам еден на ташна исто ми е еден од омилените каде што пишува Remember yesterday, dream about tomorrow, but live today:smir:

Imam crn ranec i na nego stavam bedzovi so znamina od zemji i ranecot mi e kako atlas :)
a da odnapred na preramikite imam 2 razlicni edniot e GUINESS BEER a drugiot se razbira NEWCASTLE UNITED :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom