Беџови

• Креатор на темата Креатор на темата new_yorker
  • Време на започнување Време на започнување
Неносам вакви работи...

Носам обично на ташна знам да закачам и на марама некој и на блуза ама најчесто на ташна....по спортска...и рокерски беџови сакам...

gi sakam....ama za na alista ne.. kupuvam ako nekoj mi se bendisa za na perde ili za tasnata za uciliste

Носам. Да ги сликам фармерките и ќе ја ставам сликата.

EDIT: Еве ја сликата

photo0081t.jpg

имаВ неколку беџови на ранецот со некои бројки, букви, знакови на кинески што ти ја знам ама сега ги немам

Имам многу беџови али не ги носам пошто порано имав 2 многу убави големи беџа беа очи и си ги изгубив и од тогаш си ги чувам во кутија :)

Мојата тажна приказна...

Си купив забавен без пред една недела и си го заборајв кај Болиглава. А тој си го загина негојот, во неповрат...

Имав еден со parental advisory на ташна го носев ама ми го украдија.:nerv:

Јас носам брошеви и ланчиња - незнам дали тоа се рачуна ?! :smir:
Беџовите се сега актуелни меѓу помладите (тинејџери). :smir:
Братучедка ми која има 16 години, само мења беџови и марами.:vozbud:

epa kako sto gledam skoro site nosite bedzovi od rok grupi i bendovi...izvinete ako sum off topik no bi sakala da ve prasam kade vo skopje mozam da najdam bedzovi od rolling stones ili od gnr?

epa kako sto gledam skoro site nosite bedzovi od rok grupi i bendovi...izvinete ako sum off topik no bi sakala da ve prasam kade vo skopje mozam da najdam bedzovi od rolling stones ili od gnr?

во југотон, најдобра алтернатива, иди види, најди си :wink:

порано бев зависник од беџови, имав многу, но почнав да ги губам нон стоп -.- и престанав да купувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom