Базен Градски Парк

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Koга само ќе помислам дека во една прилика другар ми инсистираше да ме трезни во "базенот" бр. 2. :icon_conf

Од кој орман се симнавте бе? Џиз`с...

Во езерцено у Парк бе, Боже мој, која тиња ја има таму, и гомца од шатките... :star:

А Ivan_FBI, другар ти малце сељо... Влези под вода и не искачај ако можеш... :icon_roll

Абе овие болниве изглеа пари за на одмор да идат немаат па се бањаат у парк

Ахахаххахахахах овие им фали нешто гарант ахахаххахххах!!! Без мозок деца бе ццц :tapp::tapp::tapp::tapp:

Така е кога не работат базените во Ск, мора не некои други места да се бањаат децата....

Така е кога не работат базените во Ск, мора не некои други места да се бањаат децата....
Па и јас скоро 3/4 од годината немам каде да пливам, а тренирам пливање. И што треба сега, да се фрлам по фонтани:vozbud:?:smir:

Па и јас скоро 3/4 од годината немам каде да пливам, а тренирам пливање. И што треба сега, да се фрлам по фонтани:vozbud:?:smir:

Ти можеш комотно и дома во када да се фрлаш ако ти е срам надвор (=

Не вреди за денарчиња да се фрлаш :pipi:

И плус тоа мајка им беше од страна ги гледаше, алфи имаше у близина и ја прашуваат женава дали се нејзини децата оваа вика не не и си отиде негде, и децата ја видоа мајка им дека иде негде и почнаа да викаат по неа „мамо мамо“, а таа мајка им пак 4-5 деца ги има па уште трудна беше... :tapp::tapp:

лелелелелелелеле во тоа гадотијата и пари да ми даваат не влагам!колку и да е жешко постојат други начини на освежување, ама според мене ова им било само (селски)начин за чаталење пред женски

кога ќе подразмислам, пред некоја година кога го испразнија езерцето внатре најдоа мртов коњ!којзнае што болести закачиле овие..

лелелелелелелеле во тоа гадотијата и пари да ми даваат не влагам!колку и да е жешко постојат други начини на освежување, ама според мене ова им било само (селски)начин за чаталење пред женски

кога ќе подразмислам, пред некоја година кога го испразнија езерцето внатре најдоа мртов коњ!којзнае што болести закачиле овие..

Првите.. Ништо .. Сеуште се живи и здрави и ги глеам секој ден .. :) Во моето бившо основно завршија годинава и 10 Јуни - Оп Езерце :)
Ама не им бега Malleus Maleficarum :)

Koга само ќе помислам дека во една прилика другар ми инсистираше да ме трезни во "базенот" бр. 2. :icon_conf

Од кој орман се симнавте бе? Џиз`с...

Има едно село после волково, се вика Орман

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom