Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само тие што ја имаат Battlefield 3 Premium или Medal of Honor: Warfighter Limited Edition, или направиле pre-order на Battlefield 4 имаа пристап до бетата.Шо ми треба освен Ориџин за да ја пробам бетава?
Видов, Pre-Order на Deluxe Edition.
Пе*еришта скапани, за 3-ката не требаше. Уууууууууууууу
![]()
Ако ти се свиѓеа претходните 5 Call of Duty и нејќеш ништо ново - ќе ти се свиѓе и оваа.За 2 месеци излегува и Call of Duty:Ghosts да видиме каква ќе биде,а прочитав во Ентер списанието,дека Modern Warfare 3 била подобра од Battlefield 3,но сепак јас мислам дека BF3 е подобра.![]()
Едвај...на low, со голем фрејм дроп, практично ќе неможеш.ke mozam cudovo da go igram na slednava konfiguracija?
Napojuvanje: Gigabyte 460W Real Power
Procesor: Intel Pentium G630
HDD: 640GB Hitachi
Ram: 2x4GB ram Kingston HyperX Genesis
Graficka: Sapphire ATI PCX HD 7750
Добар виц се минималните спецификации. Шансите да ја играш на 8800GT/3870 се практично непостоечки. Ќе се убие од сецкање.
Шо ми треба освен Ориџин за да ја пробам бетава?
Видов, Pre-Order на Deluxe Edition.
Пе*еришта скапани, за 3-ката не требаше. Уууууууууууууу
![]()
еее мора пре ордер да имаш за да ја пробаш бетава а ....дамн
Едвај...на low, со голем фрејм дроп, практично ќе неможеш.
Добар виц се минималните спецификации. Шансите да ја играш на 8800GT/3870 се практично непостоечки. Ќе се убие од сецкање.
Впрочем на PS4 графиката ќе биде како medium settings на PC. Ејјјјјјјјјј, next gen console со курци палци графичка и рам ќе мора на medium да ја игра BF4 само за да оддржи 60fps и 64 играчи
Тапа ти е графичката, нема да ти иде баш сјајно.
Тапа ти е графичката, нема да ти иде баш сјајно.
Која верзија на PB за BF4 ја имаш сега?И тоа PunkBuster многу нервозна работа, не сакаше update да напрае. Морав "ручно" да напраем update. Заглавувања на loading ( освен додека имав проблеми со PunkBuster ) - не приметив.
Каква графичка ми треба за играва,и колку пари е...