Battlefield 4

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ти се зезаш? Чим на тројката нема да чуе на оваа нема ич. А и не знам што се палите на играва кога само онлајн вреди да ја играш. Кампањата е направена онака ради реда колку да се рече дека има.

Па за онлајн и се палиме. Кој идиот се пали за Single Player на вакви игри?

Впрочем види ја и статистиката што сум ја постирал. Скоро 90% од луѓето што ја чекаат BF4, ја чекаат заради MP

Battlefield 4 , скоро саат ипол гејмплеј на новата мапа Paracel Storm
--- надополнето: 16 септември 2013 во 10:37 ---
Battlefield 4 ,измена на класи

Еден од новите модови

DEFUSE

Combat type: Competitive close quarters combat
Designed for: 5 vs. 5 players (all platforms)
Commander mode: No
The other new game mode making its debut in Battlefield 4, Defuse is a highly competitive and lethal. Each player is given a single life per round, every shot fired having the potential to drastically change the outcome. Teams can win by eliminating the enemy squad, or arming and detonating a military objective that they own (similar to the M-COM stations in Rush mode.)
Built from the ground up and designed to cater to the most competitive Battlefield players, Defuse provides a distinctly new flavor to Battlefield that stands in stark contrast to other modes like Rush and Conquest. Each player can only be revived once per round, and players who have been eliminated will be following the rest of the showdown from the sidelines.

Buy BF4, get Counter strike for free :icon_lol:

1 Октомври бета, ќе ја убијам од играње :icon_lol:

1 Октомври бета, ќе ја убијам од играње :icon_lol:

денес во 7PM (не знам дали по наше или американско) ќе има preload, така да симни си ја предвремено и потоа на 1ви само сервер бирај :cool:

Јас ќе ја земам за Xbox 360 ,мислам дека ќе биде како 3ката :)

Јас ќе ја земам за Xbox 360 ,мислам дека ќе биде како 3ката :)

michael-scott-no.gif

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Шо ми треба освен Ориџин за да ја пробам бетава?

Видов, Pre-Order на Deluxe Edition.

Пе*еришта скапани, за 3-ката не требаше. Уууууууууууууу (n)

:D

еее мора пре ордер да имаш за да ја пробаш бетава а ....дамн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom