Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a toa sto bara da se instalira orion i posle bara cd key kako go preskoknavte toa??
На хај ја играм али паѓа фпсто кога има дим или кога ќе експлодира нешто...Иначе тоа у возот...!!!
Дали сум единствениот на кого му замрзнува играта на било која резолуција и сетинзи ОСВЕН на тие кај што има ТОЧНО 60.00 херци???
Мене ми праи проблем играва, ја инсталирав и да ја пуштам ми вика Battlefield 3 has stopped working. Знае некој фикс?
Ти кажаа веќе, до TM знакчето е кај името на фолдерот.
Иначе свака част, оптимизирана игра од EA, не мислев дека ќе дојде тој ден.
На HD3850 со 256 рам, 6 гб ддр2 и Q6600 лета на медиум, минорни, скоро неприметливи засецкувања во гужва. Во споредба со демото, ова е ден и ноќ.![]()
На 3850, и тоа 256MB верзија, на медиум? На која резолуција играш жити све?
Ако е ова точно, браво за DICE, решиле голем број багови и ја оптимизирале играта до совршенство.
На која резолуција ја играш?
фул 1920х1080.затоа реков ми паѓа фпс, али шо го ебам, предобро изгледа не ми се намалува...![]()
WTF???
1080p, на хај, со 8800 Ultra и Q8200? Ах море чим ќе ми се пружи можност, има мамицата да му ја расплачам на процесоров, маста ќе му ја извадам од клокање, или ќе фрлам пари на нова платформа![]()