Battlefield 3

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.950
piracy mode : ON
--- надополнето: Oct 24, 2011 7:17 PM ---
П.С гледам стои во побарување Windows 7 64-bit нели може на 32 битен ?
Препорачливо е 64ка, иначе можеш и така да тераш.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.365
Поени од реакции
5.756
Препорачливо е 64ка, иначе можеш и така да тераш.
ах да сеа видов минимални значи ке ми ја врти ама може нема се на максимум да е важно со нормална графика и одретени сетинзи на ултра ке ја врти :D оп оп ае сеа да инсталирам виндоус 7 и се надевам дека нема кецови да наредам поради играва сега баш на тримесечје успеаја да ја пуштат -.-

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Нема ништо чудно, се работи за BF3, најверојатно најдобрата мулти-пеер стратешка/акција во историјата, изгледа не сфаќате за каква игра се работи и каков култен статус има кај гејмерите - фановите на серијалот :)
Јас ја сфаќам Battlefield како поле за воен натпревар меѓу нациите.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
На хај ја играм али паѓа фпсто кога има дим или кога ќе експлодира нешто...Иначе тоа у возот...!!!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
High, не е high...ако не ги наместиш манулано сетинзите во опциите во самата игра, ако ти е графичката малце послаба (иако е ултра и е одлична карта) играта сама ги намалува сетинзите на помало ниво, е сега останува можноста финалнава верзија да е по-оптимизирана од бетата, или пак во твојот случај најверојатно помалце објекти за рендер во сингл плеер кампањата/делот од нивото, кога ќе се стаиш онлајн, ќе мораш на med/low :(

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.365
Поени од реакции
5.756
High, не е high...ако не ги наместиш манулано сетинзите во опциите во самата игра, ако ти е графичката малце послаба (иако е ултра и е одлична карта) играта сама ги намалува сетинзите на помало ниво, е сега останува можноста финалнава верзија да е по-оптимизирана од бетата, или пак во твојот случај најверојатно помалце објекти за рендер во сингл плеер кампањата/делот од нивото, кога ќе се стаиш онлајн, ќе мораш на med/low :(
а што ви фали да играте на медиум ? ВАЖЕН Е ГЕМПЛЕЈОТ НЕ ГРАФИКАТА !

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492

Многу епски делуфа како симфонија :)

а што ви фали да играте на медиум ? ВАЖЕН Е ГЕМПЛЕЈОТ НЕ ГРАФИКАТА !
Еднакво важни се двата сегменти од играта, гемплејот го дига адреналинот и вољата за игра, додека графиката долева чуство на реалност и подобро вклопување во играта од поглед на играчот, (се внесуваш) како и се разбира подобро визуелно искуство, не реков дека мора да ја игра на high, само му кажувам дека нема да може да ја игра на тој сетинг во мулти-плеер...

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Играва има НЕВЕРОЈАТЕН гејмплеј, после кантер вакви игри воопшто не играв и нонстоп ги избегнував, али оваа со 10мин. игра ме зарази максимално :D

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Играва има НЕВЕРОЈАТЕН гејмплеј, после кантер вакви игри воопшто не играв и нонстоп ги избегнував, али оваа со 10мин. игра ме зарази максимално :D
Епа тоа е работава оти не си играл. Call of duty 2, Call of duty 4, шотизнам итн.
Да речиш неверојтно прв пат ко се појави, не сека 5 години подоцна сите ко го видоа.

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Мене ми праи проблем играва, ја инсталирав и да ја пуштам ми вика Battlefield 3 has stopped working. Знае некој фикс?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Мене ми праи проблем играва, ја инсталирав и да ја пуштам ми вика Battlefield 3 has stopped working. Знае некој фикс?
Јас ја симнав од арена бг лимитед верзјата и после само кракот од релоадед го копирав и еве немам никаков проблем, да не речам играва е direct to play.

Kajgana Shop

На врв Bottom