- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Те молам, немој и овде офтопик да тераш...Зарем така се „мери“ квалитет на играта? Така ли ќе ја најдиш уметничката вредност, со катјушите, бомбардерите и тенковите?
Те молам, немој и овде офтопик да тераш...Зарем така се „мери“ квалитет на играта? Така ли ќе ја најдиш уметничката вредност, со катјушите, бомбардерите и тенковите?
Каков офтопик? Убаво си кажувам.Те молам, немој и овде офтопик да тераш...
Да, и со одличниот мулти-плеер, уметничка вредност во игри не барам, во музика, филмови, слики, и книги да. Ако тебе не ти се свиѓа најдобрата воена 3D пуцачина на сите времиња, зашто не била направена спроед твоите идеи, (како што ти мислиш дека треба) не значи дека играта не е квалитетна. И да, си играл само едно демо од 5-те продолженија на играта, така да немаш право да го цениш цел серијал, нити BF3.Зарем така се „мери“ квалитет на играта? Така ли ќе ја најдиш уметничката вредност, со катјушите, бомбардерите и тенковите?
Абе еве само BF2 да ја играл едно 2-3 дена (ама мултиплеер, не сингл) ќе го ценел серијалот. И, ако играл барем еден меч асално, ќе види дека за победа треба бајаги тимска игра и размислување, дека не е бесцелен шутер.Да, и со одличниот мулти-плеер, уметничка вредност во игри не барам, во музика, филмови, слики, и книги да. Ако тебе не ти се свиѓа најдобрата воена 3D пуцачина на сите времиња, зашто не била направена спроед твоите идеи, (како што ти мислиш дека треба) не значи дека играта не е квалитетна. И да, си играл само едно демо од 5-те продолженија на играта, така да немаш право да го цениш цел серијал, нити BF3.
за ќе те цитирам уште еднаш во друга тема.Да, и со одличниот мулти-плеер, уметничка вредност во игри не барам, во музика, филмови, слики, и книги да.
Call of Duty кхм кхмнајдобрата воена 3D пуцачина на сите времиња
ОФ Леле. И самиот рече, MW3 и BF3 имаат иста основа. Епа таа основа е расипана, мраз кој секоја секунда потпукнува. И тоа не содржинската основа (опкружување, приказна, слика, звук) ами суштинската, гејмплеј основата. Макар што и содржинската основа ми е преку таквиот, смачено ми е од современовоени пукачки игри.И да, си играл само едно демо од 5-те продолженија на играта, така да немаш право да го цениш цел серијал, нити BF3.
Има во CoD возење тенкови, авиони, хеликоптери? Тимско играње? Размислување? Нема. Играта е run & gun.Call of Duty кхм кхм
Децава уште играат Кантер по 13 години, така да не би рекол дека основата е расипана.за ќе те цитирам уште еднаш во друга тема.
Call of Duty кхм кхм
ОФ Леле. И самиот рече, MW3 и BF3 имаат иста основа. Епа таа основа е расипана, мраз кој секоја секунда потпукнува. И тоа не содржинската основа (опкружување, приказна, слика, звук) ами суштинската, гејмплеј основата. Макар што и содржинската основа ми е преку таквиот, смачено ми е од современовоени пукачки игри.
5:05, ова е убедливо најинтересниот дел од играта за мене, т.е. нај-атрактивниот
Епа ако ваквите игри се исцедени, а BF3 е ваква игра, зарем не е ни таа исцедена?Ваквите игри се веќе исцедени - Од сите видови пушки, возила авиони ама баш буквално како што е во војна така и играме. Што сакаш повеќе незнам јас? Оваа игра изгледа перфект, се што сакам од неа е убава квалитетна сигл плеер кампања. Да има длабока приказна, а не како кај МОХ да не знаеш со кој кога играш и каде си.
Епа што да играме? Тоа се игрите, фпс си е фпс. Имаш од Хало серијал до Кантер. И едно и друго е исто, само различно време, приказна и оружје. Незнам што сакаш повеќе. Од фпс игрите имаш ама баш буквално каква приказна сакаш таква. Сакаш во иднината, во минатото, во сегашноста. Тоа е тоа, а и така ќе остане.Работава испадна ако неќам пукачка игра затоа што е пукачка игра. Епа така е, ама и не е. Ја неќам оти ќе биде бесцелна пукачка игра. А можи да биди и со цел, игра која ќе сака да ти кажи нешто, да го искусиш тоа некако, ама шансите за тоа се 1%.
Епа ако ваквите игри се исцедени, а BF3 е ваква игра, зарем не е ни таа исцедена?