Battlefield 3

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Другар, игравме build стар повеќе од 7 месеци, за новиот build веќе се збори дека е bug free - перфектен :)

БТЊ ја имам играта во мојот Origin акаунт, (ја купив денес) сега само што побрзо да дојде 28-ми :D

ЛЕЛЕЕЛЕЛЕ!

:pos:
Абе една од главните дилеми за пуштање на бета за вакви игри е следна: Dice можеа да напраат огромна фама и да ги запалат сите, али да не пуштеа бета - така 90% ќе ја купеа играта. Вака јас гледам поголем профит. А они испаднаа добри дечки, ни овозможија да ја пробаме играва - али пуштија бета со багови. Тука се појавуваат хејтерите и "побарувачката" се намалува. Како да им веруваме дека тоа нема да се деси во финалната?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.586
Поени од реакции
6.750
Играва изгледа феноменално, али за малце ги немам сите минимални побарувања. Добар знак дека ке треба да се склопува нова конфигурација :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Како да не веруваме? кога одкако е завршена бетата, веќе имаше 4-абдејти на ејнџинот, до сега! а и од нивната изјава дека играта ќе се пачува се додека не стане перфектна, јасно е све, BBC2 малце каснеше од поглед на среденост, ама после едно 2 месеци по излагањето ја направија perfect, јас мислам дека дури и да има багови и во официјалната верзија ќе биде многу подоборо од бетата, не дека мене ми пречеше нешто посебно....јас немав скоро никакви проблем генерално ако се земе играта како целост, нејзината огромна специфичност и ејнџинот кој ние го игравме.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Како тоа не умира? Најпродавани 50 игри оваа година ТУКА гледаш некоја ПЦ игра? Истото ќе биде и со Battlefield 3 , xbox 360 ќе има 3 милиони, ps3 ќе има 1 .200 000 копии, а PC ќе има 300 000 копии :)
ОФФ:Првите 3 игри се на нинтендо платформи а во топ 10 има 7 игри кои се на нинтендо платформи,а сите тие се детски игри супер марио,спортски бебешки игри и слично.Wee играм тенис пред телевизор.
ОН:Играва се докажа со бетата.Богзнае колку часови потрошив на BF2 и сега сигурно ќе се навратам на старите времиња.Само ќе треба да менувам OS уште сум на XP.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
ОН:Играва се докажа со бетта.Богзнае колку часови потрошив на BF2 и сега сигурно ќе се навратам на старите времиња.Само ќе треба да менувам OS уште сум на XP.
Ne si be star za da se navrakjas na shutercinja (... shutracinja)?

Zemi nesto drugo pa vistinski da gi vidis cudata na svetot na video igrite.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ne si be star za da se navrakjas na shutercinja (... shutracinja)?

Zemi nesto drugo pa vistinski da gi vidis cudata na svetot na video igrite.
А тебе не ти е досадно да се убедуваш во секоја тема, кога гледаш дека не те ребраат луѓево?

Зар стварно мислиш дека ќе разубедиш некој?

Отсега само онтопик...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Секој со својот вкус.
Така нека биди.
А тебе не ти е досадно да се убедуваш во секоја тема, кога гледаш дека не те ребраат луѓево?

Зар стварно мислиш дека ќе разубедиш некој?

Отсега само онтопик...
Револуцијата не се случува преку ноќ. Луѓе што ме слушаат има, ќе има уште повеќе.

ОН топик... ќе го играм синглеплеерот кога ќе стигнам.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
ОН топик... ќе го играм синглеплеерот кога ќе стигнам.
Е така те сакам, иако е познато дека оваа игра сјае во мултиплеер :) сепак се зборува дека оваа верзија има и многу добар сингл плеер за разлика од останатите верзии.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Јас ја симнав уште вчера. Ја имаше на rargb и arenabg. Пробав да ја инсталирам, ама ми бараше код преку Origin. Зашо, неам појма. Може ја не знам да ја снимам или па не може да се сними. Очекуев само да ја снимам, па когаќе излезе крак, да кракуем и да ја пробам на Single Player.
ja sredi li nekako i mene mi barase nekoj kod koga se pocnav das ja instaliram se instalira ORIGIN pa tuka mi barase kod, nekoj mala pomos da dade

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
ja sredi li nekako i mene mi barase nekoj kod koga se pocnav das ja instaliram se instalira ORIGIN pa tuka mi barase kod, nekoj mala pomos da dade
Не сум ја ни пипнал. Ќе излезе со крак па тогаш ќе ја снимам, и пробам да ја играм.
Тогаш пробав да ја снимам само, ама ништо не бидна.

Kajgana Shop

На врв Bottom