Баскер фест 2009 - 29.05-07.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Па фино, е интересно, слабо луѓе или па јас дојдов касно :icon_lol: како и да е добро што имаме некој ваков настан ко за нас, гагачки
icon_mrgreen.gif
Ќе го цитирам Фико, лудиот шкот.
Дали слушате зуење во ушите?! Тоа е звукот што го слушаат луѓето што гледаат уличен театар а не му плаќаат на изведувачот, ниту пак барем рака да му подадат :pos:

До колку е денес знае некој?И што ке има.

Ќе го цитирам Фико, лудиот шкот.
Дали слушате зуење во ушите?! Тоа е звукот што го слушаат луѓето што гледаат уличен театар а не му плаќаат на изведувачот, ниту пак барем рака да му подадат :pos:
Прееска на еден што си замина пред време за да не плати му рече: Keep running, that's why you're alone. :pos2:

Се изназборе смешки, а и прилично добар трик со тениски топки направи.:)

Многу ми се свигаат фориве шо ги пуштаат:
Step away with your kid, becouse i can kill him. Its a dangerous act. And if i kill him i would have to follow you to your home and make you a new one.
I'm not gay. My housband is.
Is that your Girlfriend? - Ye. Ohhhh dude how small this world is.

Али исто е и смешно шо пола од публиката не разбираат англиски и ги ребраат како сакаат ко на тоа едно дебело детенце шо го замоли да му стиска плеј и коа требаше да стисне му рече Press play with your skinny finger

А да.. и бајдвеј ептен пари бараат

Пуу кој фико бе,мене ми имаше многу подобри.Искрено фико освен што дува ракавица не ми беше ништо посебен.Па да бараат пари,и со тоа некако додека гледаш свакаш дека ЕЈ ПАРИТЕ СЕ КРАЈОТ НА СЕ.

Од вчера би ги издвоил само нигерите што денсаа и се вртеа и и и рипаа во воздух... :icon_lol:

Закон беше годинава Баскер Фест. Ако не знаат вакви типови да те насмеат незнам кој знае. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom