Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не изгубеа од Свонси претходно коло сега ќе беа израменети со Сити на четврто место. Ич не ми е јасен тој пораз искрено. Мада има цело полувреме, може ќе се свртат нештата.

Толку им е битна таа ЛЕ, што сезонава во квалификации испаднаа од Aстра, а со Биркиркара поминаа на пенали :icon_lol:
Плус мислам дека имааа комбиниран тим. А не сум сигурен ни дали Билич ги водеше на тие утакмици[DOUBLEPOST=1462912217][/DOUBLEPOST]
Аууу да бе, тој беше играчот што Роџо требаше да го научи да покрива и да врши пресинг... Заборавив, не знам зошто. :D
Да де. Тој што му го тупнаа на Роџо за 16 милиони и го натераа да го направи да вреди 50 :icon_lol:

Да не изгубеа од Свонси претходно коло сега ќе беа израменети со Сити на четврто место. Ич не ми е јасен тој пораз искрено. Мада има цело полувреме, може ќе се свртат нештата.

Што има нејасно те молам?

Овие Јунајтед у гз праени и без шут ќе тепаат ,ама ако нека се мочат на Пеп и на шеиците кога се глупи:)))

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Не им се иде на ВХ у Лига Европа :D

Какви аматерски потези од Паје, Керол пола одбрана и голманов. Минимум уште 3 можеа у прво да им дадат. Ќе тепа Јунајтед на крај

Вест Хем место голманот што не си стави уште еден напаѓач?

Овие Јунајтед у гз праени и без шут ќе тепаат ,ама ако нека се мочат на Пеп и на шеиците кога се глупи:)))

Ебати баксуза

Одбранава на Јунајтед.....

Јунајтед може и без ЛЕ да остане на крајот, ама ако они и така не играат у мики маус купови.

Зошто овој Кресвел се уште игра во Вест Хем и зошто не игра за англиска репрезетација, еве не знам. Што би рекле младите.

Еј спомна некој отров? На првите петорица што ќе се пријават можам да им земам по набавна цена. Едини предуслов е да си избушен вечерва.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom