Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Во овој гол на Лестер е сублимирано се што им се случува сезонава. Се, буквално се им оди од рака, се е во нивна корист, нека уживаат во овие моменти, сезона како оваа никогаш нема да им се повтори.

Ја уште мислам дека Сити ќе освои. Флешови и трауми од пред некоја сезона, јбг.
Сити моментално и то 4 место не му е сигурно, Вест Хем почна да гризи а овие спијат.
Битката е помеѓу Тотенхем и Лестер, нема трет. :D

Kako go napisa ova, kako da ti e krivo :D

Перез у 37-ма минута видов дека игра.

CdhJkr4XIAAgxgw.jpg:large

Многу корисен фудбалер е Канте

Ne. Na toj nad tebe mu velev. Samo rekov da ne se macam da go citiram od mob sum ali ete ti se ufrli vo posledna sekunda za se da izmesas i da mora duplo da se objasnuvam :D

Ќе лажам ако напишам дека не ми е малце криво.

Тоа што го кажав погоре не значи дека е незаслужено местото каде сега се наоѓаат, не за џабе е поговорката „среќата ги прати храбрите“. Но, не може да се занемари дека на целиот нивен труд, посветеност и квалитет имаат и претерано многу среќа и погоден сплет на околности.

Ќе лажам ако напишам дека не ми е малце криво.

Тоа што го кажав погоре не значи дека е незаслужено местото каде сега се наоѓаат, не за џабе е поговорката „среќата ги прати храбрите“. Но, не може да се занемари дека на целиот нивен труд, посветеност и квалитет имаат и претерано многу среќа и погоден сплет на околности.

Мене сето ова шо го направи Лестер ми е магиииично, покрај сумите на трансфери што "фрчат" околу големите екипи и плус на сето тоа како шлаг вечниот лузер Раниери, за првпат да освои титула... јас да сум би се пензионирал после ова. :D

Nekoi se cudat ali pozasluzeno od ovaa titula amin.Naj jako ke bide ako posledno kolo odlucuva.Kje im ja pustime na Lester :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom