Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сити моментално и то 4 место не му е сигурно, Вест Хем почна да гризи а овие спијат.Ја уште мислам дека Сити ќе освои. Флешови и трауми од пред некоја сезона, јбг.
Мене ?Kako go napisa ova, kako da ti e krivo![]()
Ne. Na toj nad tebe mu velev. Samo rekov da ne se macam da go citiram od mob sum ali ete ti se ufrli vo posledna sekunda za se da izmesas i da mora duplo da se objasnuvamМене ?
Ne. Na toj nad tebe mu velev. Samo rekov da ne se macam da go citiram od mob sum ali ete ti se ufrli vo posledna sekunda za se da izmesas i da mora duplo da se objasnuvam![]()
Ќе лажам ако напишам дека не ми е малце криво.
Тоа што го кажав погоре не значи дека е незаслужено местото каде сега се наоѓаат, не за џабе е поговорката „среќата ги прати храбрите“. Но, не може да се занемари дека на целиот нивен труд, посветеност и квалитет имаат и претерано многу среќа и погоден сплет на околности.
Nekoi se cudat ali pozasluzeno od ovaa titula amin.Naj jako ke bide ako posledno kolo odlucuva.Kje im ja pustime na Lester![]()
Море не се смеј. Јас се молам да ја имаат освоено до последно коло. Челзи сигурно ќе ги заебе, баш кога не треба