Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Јунајтед сега тргнува по Мане, вели Телеграф.
Не се ни сомневам дека Богот Ед ќе го собере за 10 милиони евра.

Што прави човеков? :confused:

Не само што директно се заебува со купување на факинг Педро, него индиректно им помага на Јунајтед, сеа голема е шансата со тие пари да купат некој асален.

Педро е просек, ќе го увидите тоа, може да успее само во тим каде што ќе биде трета виолина во нападот. Да и во Челзи ќе биде трета покрај Хазард и Коста, ама они двајца нема да му го работат тоа што му го работаа во Барса. На Челзи му треба(ше) играч што сам ќе направи импакт врз играта. Тоа дефинитивно не е Педро. Вилиан, Квардадо, Педро па и Оскар... Мозес да не го спомињам, исти курац, ќе треба да се крсти еден од нив да заигра во ненормална форма ако сака нешто сезонава.
Некако ја третираш сета оваа ситуација како Челси да има селари кап од 30 мил. и остануваат тенки за наредни трансфери. Тие секако ќе останат активни и ќе пробуваат да земат некој среден везен како Верати/Погба/Крос.

Оваа е повеќе ситуација на пазарот која не смеат да ја испуштат од многу аспекти, нејќам да го дигам Педро у облаци ама секако е подобар на десно крило од Квадрaдo, Мозес, Оскар и Рамирес

BREAKING NEWS: Oткaкo игуби нa двете LMS, @ManUtdChampions исчезнa oд фoрумoв :eek:

@Тoлстoј имaте рекa тaму бе ?

BREAKING NEWS: Oткaкo игуби нa двете LMS, @ManUtdChampions исчезнa oд фoрумoв :eek:

@Тoлстoј имaте рекa тaму бе ?
Имаат базен. Ама остај не прашувај, кога ќе почнат да раскажуваат и да се фалат со базенот ти иде да се удавиш у него.

чиста вистина е ова, јас на пример пред да станам член на форумот Арсенал ми беа најсимпатичен клуб после Челзи во Англија ама со тек на време ... :duel:

увиде дека сме поголем и подобар клуб и сеа не мразиш :D

Florian Thauvin vo Newcastle za 13 mill funti,,pomina pregledi i samo se ceka oficijalnata potvrda...

Затоа што сложени се трансферите за Билбао и налет клаузулата, дополнително плаќаш околу 18 милиони фунти данок на провинцијата ако си странски клуб + потребно е време да се подготват документите. Затоа наредното лето уште на стартот ангажираа правници и по принципот на Баерн и Хави Мартинез ги префрлија парите да Ерера го откупи договорот. Испаѓа и Румениге и Хенес се идиоти што три месеца се замараа со правници и се тегнеа за Хави.

И не знам зашто сеирите за Ед кога баш летово може не донесе ѕвезди освен Депај еве ама сите играчи што ги донесоа делуваат "на место" и веднаш се вклопија. Да сумираме, кога ги донесе Фалкао и АДМ викавте ееее тресна парите и ги зема, така сите знаат. Сега кога донесе Фергусон тип на играчи пак не чини.

Па и Милер не вредел, сериозно? Некој што до 25 години освоил се што може (и бил во топ 3 клучни играчи во успехот) и е втор или трет ол тајм стрелец на СП? Па токму Роман највеќе притискаше да го собере после СП во ЈАР. Играчи како Милер вредат злато.
Lista so opravduvanja.Vakva ista mozeme i za Mojs da sostavime i da obvinime se osven nekompetentnosta negova.Faktite se tie, Martinez zaigra za Baern a Erera ne zaigra za Junajted koga najvece im trebase, koga ocajno falese kvaliteten srednjak.Zatoa mi e cudno sto ne letna Ed koga ne si ja zavrsi rabotata.Pregolema glorifikacija ima od fanovite na Junajted go pravat gospod a spored mene nema napraveno nisto posebno.Prosek, pa i pod prosek poradi penal situacijata so Erera.

Некако ја третираш сета оваа ситуација како Челси да има селари кап од 30 мил. и остануваат тенки за наредни трансфери. Тие секако ќе останат активни и ќе пробуваат да земат некој среден везен како Верати/Погба/Крос.

Оваа е повеќе ситуација на пазарот која не смеат да ја испуштат од многу аспекти, нејќам да го дигам Педро у облаци ама секако е подобар на десно крило од Квадрaдo, Мозес, Оскар и Рамирес

Тоа е веќе друг муабет, ако Челзи купи класа средњак или офанзивец и Педро е во втор план.

Ама тука има мала дилема. Ако е Педро купен за во втор план, зошто е воопшто купен кога за тој втор план се имаат Вилиан, Квардадо итн? Зашо не се идело директно на класа играч?

Иначе, океј е некој тип ко овие шо ги напомена, ако Челзи игра со тројка во средината. Ама таму Цеск и Матиќ се океј сега, фали јак играч понапред. Ако испазарите уште играчи, ситуацијата се менува нормално, ама времето тече и прашање е дали ќе има „џокер“ кој ќе биде избркан (од Реал ваљда) у последните денови...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom