Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
А што ви е филмот со славењето уствари? Јас не видов некој тука да слави за резултатот. А секако дека е нормално да се израдуваш при давањето на голот, како и за секој гол. Плус, колку бедна сезона има Челзи, оправдано е и за реми да се слави (што не правиме моментално) :unsure:

А што ви е филмот со славењето уствари? Јас не видов некој тука да слави за резултатот. А секако дека е нормално да се израдуваш при давањето на голот, како и за секој гол. Плус, колку бедна сезона има Челзи, оправдано е и за реми да се слави (што не правиме моментално) :unsure:
Тери....... (рвп)

Мислам дека беше во ред што покрај 7те минути продолжение даде уште една, бидејќи Фунес Мори минута и пол не можеа да го вратат од прославување на голот. :D Голот на Тери чиста кражба, не толку за Челзи пошто овој бод многу-многу нема да има влијание на остатокот од сезоната, колку за Евертон бидејќи бркаат место во Европа.

И Јунајтед мењаа менаџер и беа поблиску до испаѓање него до топ 4?
Имаа неколку порази ако не се лажам.. :) Нека ти текне лани каде беше Јунајтед во првиот период од сезоната, под 10 место.

Сисоко мораше да добие црвен заради играта со рака. Чист гол спаси и капак на се Марез го промаши пеналот. :)

Не играше намерно. Сепак, овие ситуации ќе останат парадоксални. Да му дадеше црвен картон а Марез да постигнеше гол ќе изгледаше како двојна казна... Никако не пасира.

So mu davaat na ova Mahrez da puca penali neznam, so bournemouth doma go promasi cista pobeda 2 boda pomalku, sega ako ne tepaat a ima sansi Vila isto.. da gi puca Vardy 100 pati poarno e.

Мислам дека беше во ред што покрај 7те минути продолжение даде уште една, бидејќи Фунес Мори минута и пол не можеа да го вратат од прославување на голот. :D Голот на Тери чиста кражба, не толку за Челзи пошто овој бод многу-многу нема да има влијание на остатокот од сезоната, колку за Евертон бидејќи бркаат место во Европа.

Ова ме потсеќа на мечот од пред некој ден, шо кур ке му е бод на ливерпул...

Иначе, бушат и овие од BBC... Ми искача наслов, На судијата му треба поголем саат со Мартинез на слика, кликаш на веста, кликаш плеј, и ти почнува реклама од Лонжин :pos:

VOGKeFb.jpg

bFOWsO6.png

Ubavo ima piseno Fergi vo avtobiografijata deka najtesko e igracite da gi motiviras posle osvoena titula.

Inaku Everton igraat najinteresni natprevari sezonava. (y)

Изгледа него му се изгубил саатот додека неговиот тим потроши повеќе од минута на славење на голот :toe:

Види сеа..ја не се разбирам многу у фудбал, ама праев муабет со МанУтдЧемпионс и он пошто ги разбира законите ми кажа дека постоело некое правило дека ако играчот што е во офсајд му ја има ебено женската на соиграч во последните 15 години тогаш офсајдот се поништува.

Ама не знам ја многу, еве @ManUtdChampions е по тие скриени судијски правила :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom