Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Си гледам вака распоред и не е можно како најубавиот период од сезоната како средношколец ти се претвара во најлош период како студент. Шо убаво лежерно си чекаш да дојде крај на година, Боксинг деј, ПЛ на Нова Година, вонредни кола на крај на Декември и средина на Јануари, некое дерби околу Божиќ во ФА Куп ако посака ждрепката...башка и распуст и немора да стануваш сабајле за на школо. :D

Аа сеа, колоквиуми од 20ти до 30ти, испити после 10 дена... Ни празници да поминеш, ни фудбал да гледаш како човек. Мрш.

Ме фати малце носталгија по тие времиња, мораше да се исплачам некаде. Ајде лека ноќ. :D

И после не е лесно, се вработуваш, на работа си а утакмици почнуваат од 2 поручек, интернетот на работа ти е тапа за да гледаш стримови, пратиш утакмици преку форуми.

И после не е лесно, се вработуваш, на работа си а утакмици почнуваат од 2 поручек, интернетот на работа ти е тапа за да гледаш стримови, пратиш утакмици преку форуми.
За се' останато постои Ригел :D

Сте чуле бе вие за спортско радио,јбг сеа не е оној Мучев и компанија ко го коментираа тимот на бате Ване на радио Скопје:pos: ,али ок се.

Последно уредено:
Едини кривец за млитавата игра на Сити е Пелегрини и неми е јасно што гледаат арапите уште во него, според мене како знаат и умеат мора да го донесат Анчелоти

Човече, па они ги убиваат.
Никој немаше пишано си викам страв им е да не измувларат и Сити да си тепа 3-2. :D Им почнаа проблемите на овие дефинитивно.

Едини кривец за млитавата игра на Сити е Пелегрини и неми е јасно што гледаат арапите уште во него, според мене како знаат и умеат мора да го донесат Анчелоти
Каков Анчелоти , Пеп е капарен за наредна сезона,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom