- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.971
- Поени од реакции
- 67.768
Е како не.
честеше другари по кафани за тој ден? Не.
Someone did, four years ago.
![]()
Лесно ти е тебе да стигнеш до кафана...
Е како не.
![]()
What?Ебате денот, во Прага бев на екскурзија...не пуштија баш тогаш 3 саати да правиме што сакаме во центарот. Прво во Њујоркер, купувам дуксер 2 броја поголем.Џитнав 30 евра за џабе.. Пробувам еден, таман се супер и не знам кој ѓавол ми кажа земи си го тој позади, овој прв е сите го пробувале.. (која логика човече, се срамам кога ќе ми текне
) Ама тоа е кога до тогаш си купувал со мајка ти во Струмица цело време...
После се собравме другарчиња што навиваме за Јунајтед да гледаме второ полувреме, налетавме на еден паб, келнерот беше Македонец...ее која случајност, муабет со него малце....и почнува второ - црвен картон на Еванс.После се случи што се случи, иако мора пак да кажам дека ме изнервираа нашите, пошто дури ТРИ голови примивме во последни 5 минути од што не им се мрдаше на пичките.
Изнервирани од таму, одиме на местото каде што се чекавме, и нормално не дупи цела генерација, па еден од другариве зема да пцуе... У меѓувреме поминуваа црнци, и овој како што редеше во Џонтра стил, вика "па да ви ебам и на вас Мангите племето ваше педерско".. Кога му се сврте еден од црнците, викам му отиде главата на овој.Ај го заджаа тие жените таму, а таман уште ќотек ми фалеше.
![]()
Кога сме кај пецкањето има еден поинтересен факт.
Денот кога стиви џи се слипна се поклопува со денот кога ливерпул последен пат освоил титула.![]()
![]()
Понеделник сум слободен, така да може да праиме кафана во недела. Спремај се.Е како не.
![]()
Не он бе,она...Фељ и на фељо.@Stefan-kobe те бара братот Факе.![]()
не биди глупНе он бе,она...Фељ и на фељо.
Што мислиш он сака да биде?не биди глуп
Не се согласувам.За ова коло баталете и дербиња и све, Лестер со Кристал Палас ке биди натпревар на колото![]()