Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.803
Поени од реакции
44.102
Ебате денот, во Прага бев на екскурзија...не пуштија баш тогаш 3 саати да правиме што сакаме во центарот. Прво во Њујоркер, купувам дуксер 2 броја поголем. :facepalm: Џитнав 30 евра за џабе.. Пробувам еден, таман се супер и не знам кој ѓавол ми кажа земи си го тој позади, овој прв е сите го пробувале.. (која логика човече, се срамам кога ќе ми текне :pos::sramezliv:) Ама тоа е кога до тогаш си купувал со мајка ти во Струмица цело време... :D

После се собравме другарчиња што навиваме за Јунајтед да гледаме второ полувреме, налетавме на еден паб, келнерот беше Македонец...ее која случајност, муабет со него малце....и почнува второ - црвен картон на Еванс. :tapp: После се случи што се случи, иако мора пак да кажам дека ме изнервираа нашите, пошто дури ТРИ голови примивме во последни 5 минути од што не им се мрдаше на пичките.

Изнервирани од таму, одиме на местото каде што се чекавме, и нормално не дупи цела генерација, па еден од другариве зема да пцуе... У меѓувреме поминуваа црнци, и овој како што редеше во Џонтра стил, вика "па да ви ебам и на вас Мангите племето ваше педерско".. Кога му се сврте еден од црнците, викам му отиде главата на овој. :pos:Ај го заджаа тие жените таму, а таман уште ќотек ми фалеше. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ебате денот, во Прага бев на екскурзија...не пуштија баш тогаш 3 саати да правиме што сакаме во центарот. Прво во Њујоркер, купувам дуксер 2 броја поголем. :facepalm: Џитнав 30 евра за џабе.. Пробувам еден, таман се супер и не знам кој ѓавол ми кажа земи си го тој позади, овој прв е сите го пробувале.. (која логика човече, се срамам кога ќе ми текне :pos::sramezliv:) Ама тоа е кога до тогаш си купувал со мајка ти во Струмица цело време... :D

После се собравме другарчиња што навиваме за Јунајтед да гледаме второ полувреме, налетавме на еден паб, келнерот беше Македонец...ее која случајност, муабет со него малце....и почнува второ - црвен картон на Еванс. :tapp: После се случи што се случи, иако мора пак да кажам дека ме изнервираа нашите, пошто дури ТРИ голови примивме во последни 5 минути од што не им се мрдаше на пичките.

Изнервирани од таму, одиме на местото каде што се чекавме, и нормално не дупи цела генерација, па еден од другариве зема да пцуе... У меѓувреме поминуваа црнци, и овој како што редеше во Џонтра стил, вика "па да ви ебам и на вас Мангите племето ваше педерско".. Кога му се сврте еден од црнците, викам му отиде главата на овој. :pos:Ај го заджаа тие жените таму, а таман уште ќотек ми фалеше. :D
What?

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.112
Поени од реакции
7.074
Кога сме кај пецкањето има еден поинтересен факт.
Денот кога стиви џи се слипна се поклопува со денот кога ливерпул последен пат освоил титула. :kuracc: :sekc:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.921
Поени од реакции
11.721

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Стефи,почни со прогнозите за викендов.:kafence:

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
За ова коло баталете и дербиња и све, Лестер со Кристал Палас ке биди натпревар на колото ;)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.971
Поени од реакции
67.768
Штета што и двете утакмици се играат во исто време. Можеле барем едната да ја стават од 15 до 2.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Аии у недела пред дуелот Манчестер-Сити,имаме и те какво загревање,Сандерленд-Њукасал:duel:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom