Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.559
Извади им ги Робен, Милер, Лам и Ноер на БМ за 2 сезони па ќе видиме дали нема да се губи менаџерот на тимот.
Сега не глуми лудило и ти, еден куп пари дадоа Дортмунд последниве 2 години, па беа очај. Разгледај колку се купени некои играчи. Не дека се на исто ниво со Левандовски на пример, ама дека тоа што останал без Геце и Левандовски му е оправдание за последниве 2 години што беа поплава - мало морген.

Баерн беа без еден куп првотимци втората полусезона, па сите скокавте како млади мајмуни кога испаднаа од полуфинале ЛШ од Барса со сите фит и во форма. Али битно Дортмунд имале повредени, а Баерн кога имаат - пу пу не важи.

S

silmarillion

Гостин
Незгодно е малце што Клоп се римува со флоп и може медиумите да го искористат во дадена ситуација. Честитки за тренерот, мене ми е еден од поомилените. И не мрсете многу муда за Баерн да не ве искинам! : )))

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.496
Незгодно е малце што Клоп се римува со флоп и може медиумите да го искористат во дадена ситуација. Честитки за тренерот, мене ми е еден од поомилените. И не мрсете многу муда за Баерн да не ве искинам! : )))
Пошто оне поет па го боли кур со што се римува :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сега не глуми лудило и ти, еден куп пари дадоа Дортмунд последниве 2 години, па беа очај. Разгледај колку се купени некои играчи. Не дека се на исто ниво со Левандовски на пример, ама дека тоа што останал без Геце и Левандовски му е оправдание за последниве 2 години што беа поплава - мало морген.

Баерн беа без еден куп првотимци втората полусезона, па сите скокавте како млади мајмуни кога испаднаа од полуфинале ЛШ од Барса со сите фит и во форма. Али битно Дортмунд имале повредени, а Баерн кога имаат - пу пу не важи.
Скокавме? Јас сум скокал? Брат, ме боли цеф за Баерн ко тебе што те боли цеф за Кристал Палас, ако не и помалку.

Ти сериозно мислиш дека на нас, навивачи на ПЛ клубови некаков фактор во живот ни е Баерн? Па уште и сме скокале ко „млади мајмуни“, жити сфе.

Како и да е, ти си тој што глуми лудило, што споредува продавање на првотимец и губење на првотимец поради повреда.[DOUBLEPOST=1444384166][/DOUBLEPOST]
Jurgen Klopp: "I am the normal one."
Во интервјуто не го кажа тоа а пресот уште не можам да го најдам на снимка :(

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Во интервјуто не го кажа тоа а пресот уште не можам да го најдам на снимка :(
Го гледав на Скај Спортс пресот. После Мурињо, конечно некој за кој вреди да гледаш пресови, да го слушаш со саати. А и сите новинари што пишаа на твитер се импресионирани.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кој го има тоа кажано?

Sent from my SM-G531F using Tapatalk

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ух, право во центар. Ова дефинитивно треба и мора да ги загрижи фановите на Ливерпул.
Клоп-Флоп.

S

silmarillion

Гостин
Фановите на пул нема потреба да се грижат за ништо. Полошо од вчера неможе да им биде па што сака нека е. Одличен избор според мене, дај боже да грешам. : ))

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
Дали има некоја најава дали Клоп ке го мења скаутинг системот?

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.088
Поени од реакции
7.062
Го гледав на Скај Спортс пресот. После Мурињо, конечно некој за кој вреди да гледаш пресови, да го слушаш со саати. А и сите новинари што пишаа на твитер се импресионирани.

Карлинг или ФА куп е реална опција tbh

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.559
Скокавме? Јас сум скокал? Брат, ме боли цеф за Баерн ко тебе што те боли цеф за Кристал Палас, ако не и помалку.

Ти сериозно мислиш дека на нас, навивачи на ПЛ клубови некаков фактор во живот ни е Баерн? Па уште и сме скокале ко „млади мајмуни“, жити сфе.

Како и да е, ти си тој што глуми лудило, што споредува продавање на првотимец и губење на првотимец поради повреда.
Многу ја тупиш работата и го носиш муабетот у правец што ти одговара.
Ја ти викам дека Клоп цела сезона немаше План Б и против јаки и против ботски екипи, ти ми викаш на Баерн да им биле отсутни не знам кои. Значи без разлика кои играчи ги имал, он продужуваше да игра исто против БИЛО КОЈ, го научија екипите и затоа заврши лани така како што заврши.

http://www.theguardian.com/football/2014/dec/23/borussia-dortmund-jurgen-klopp-bundesliga

Значи да ти повторам - Клоп НЕМАШЕ план Б против екипи како Келн, Хамбургер, Аугсбург.
Генерално, Клоп нема уопште план Б, ниту кога освои тоа што освои. Клоп е run&gun. A run&gun со овој Ливерпул би било полошо од Дармштадт. Moже сега ќе се смени, не знам.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
To be fair, има право Стелт за ова, лесно го открија поготово последната сезона кога ги направи трансферите на Обамејанг и Михтарјан, премногу лош пазар и еднодимензионални играчи па со тоа и дојде немањето идеа што понатака кога ќе влезеа во ќорсокак. Обамејанг сега ко понапреднат делува но тогаш лоша беше ситуацијата. Не знам дали ова беа трансфери на Клоп или и во Дортмунд имаат УМС како во Пул ама во Англија поготово ќе мора да смисли и план Б ако му тргне затоа што веќе почнаа да се котат менаџери што ја читаат играта и прават план за своите екипи, не идат ура само напред назад. Хинт: Мурињо од оваа сезона. Замина времето на Копел, Хоџсон, Алардајс, Мекларен, Мојс, Меклиш, Брус итн.

А се ми вика дека Шкртел ќе љети на кров прв, коса ќе му се крене на Клоп кога ќе го види што прави у шеснаесетник :D

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Го гледав пресот на Клоп до пред 5 мин, чоеков е злато вреден. Тек сега ми е мака зошто не дојде кај нас :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom