Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Играчи како Балотели оправање само во турски затвор, нигде на друго место.

Ми се смее мене за тоа што сум верувал дека Роџерс ќе го оправи Бало а веруваше во Д Чоузен и РиЧоузен Уан.[DOUBLEPOST=1467467940][/DOUBLEPOST]
А овој му рекол, кој си бе ти? на тренинг. :D

Свети Илија не го оправа Балотели а не па Роѓо.
На Паско, не на Роџерс.

Не баш, ни Мурињо не можеше, Манчини не можеше, Фергусон не ни сакаше да го допре Балотели и тоа требаше многу да каже уште на времето. Нема оправање за овој. Само не ми спомнувајте за Италија добро играл, секако дека ќе игра за државата цицка што му даде, нема заебанции како во Македонија, освен ако не сака да го возат во гепек.

Еј да бе ова менторов на Гигс. :pos:
2-3 години Ван Гал таман да го научи Гигс за после овој да превземе. :vozbud:
Којзнае што менаџер ќе биде, кога ќе се вклопат со севселенскиот Гери Невил, кој е жртва на самиот себе, пошто предобро го разбира фудбалот и учеников што учеше од Д Чоузен Уан, Д Ричоузен Уан и Д Спешл Уан. Едниот менаџер, другиот помошник, кај ќе им биде крајот.

Којзнае што менаџер ќе биде, кога ќе се вклопат со севселенскиот Гери Невил, кој е жртва на самиот себе, пошто предобро го разбира фудбалот и учеников што учеше од Д Чоузен Уан, Д Ричоузен Уан и Д Спешл Уан. Едниот менаџер, другиот помошник, кај ќе им биде крајот.
Пак повисоко од ливерпул. хехе... :D

Еј да бе ова менторов на Гигс. :pos:
2-3 години Ван Гал таман да го научи Гигс за после овој да превземе. :vozbud:
Па ќе си почне Гигс како менаџер од летово де. :)

* на пауза сум, пред да почнете да јадете стекови со другар ти .!.

[/DOUBLEPOST]
Не знам дали намерно го изостави од љубомора дека не е "наш" или стварно заборави на богот на трансферите, д мастерјманд, Еди Вудвард. И тој е дел од оваа елита на избрани,реизбрани и генијални умови.

За комитетот на Ливерпул е Доналд Трамп :icon_mrgr:

Како е добро да си за некој Доналд Трумп? :D
Иначе, по други принципи работи нашиот комитет :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom