Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
#CPFC prepare to return to #LFC with bid worth initial £27m, potentialy rising to £31.5m, for Christian Benteke...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

'Fake Taxi' - Pep version.:pos:
Маркетинг директоров на Сити ако не живее под камен, не знам што, бива ли бе вакво нешто да ти текне па и другите околу него поштени да не му сугерираат каде може проблем да настане :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Бреј сите од Арсенал у Сити. :pos:

Јаја Туре со гзовите како распуштеница и Насри со кожните шорцеви одма би ги осакатил од ќутек.
Бони го глеа тоа листот ко божем му дале задачи по квантна физика да решава бем ти памукоберачот. :D

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.524
Поени од реакции
29.029
Бреј сите од Арсенал у Сити. :pos:

Јаја Туре со гзовите како распуштеница и Насри со кожните шорцеви одма би ги осакатил од ќутек.
Бони го глеа тоа листот ко божем му дале задачи по квантна физика да решава бем ти памукоберачот. :D
Турчено ни добар ден не знае да каже на англиски.
Јаја туре муки си има со Пеп па затоа иде ко посран.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Mourinho: "There are some managers the last time they won a title was 10 years ago. Some never have. The last time I did was a year ago. If I have something to prove, imagine the others!"

Почна со Венгер :icon_lol:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Прво претставување во новиот клуб, наместо да зборува за клубот, психијатрискиот случај продолжува да се занимава со други луѓе.

Ќе помине брзо, нема врска.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хеј за Венгер ова да, не оправдувам ни јас ама на времето беа Фергусон и Бенитез, сега очигледно се Венгер и Мурињо и тоа е тоа, пак ќе кажам, не оправдувам.

Ама за Манчестер дека е најголем клуб у лигата тој збореше и додека беше тренер на Интер, Реал, Челзи не па сега, не знам што ве чуди. Да зборел дека биле Челзи па сега Манчестер, ќе сфатам.

Мене лично најголем мерак ми направи што спомна дека Руни нема да е стартер по автоматизам.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.963
Поени од реакции
116.546
Хеј за Венгер ова да, не оправдувам ни јас ама на времето беа Фергусон и Бенитез, сега очигледно се Венгер и Мурињо и тоа е тоа, пак ќе кажам, не оправдувам.

Ама за Манчестер дека е најголем клуб у лигата тој збореше и додека беше тренер на Интер, Реал, Челзи не па сега, не знам што ве чуди. Да зборел дека биле Челзи па сега Манчестер, ќе сфатам.

Мене лично најголем мерак ми направи што спомна дека Руни нема да е стартер по автоматизам.
Што бе не оправдуваш? Ко прв пат да е Мурињо во ПЛ па демек чудно е ова. Зајадени се со сенилниот, и ја би го убил од реметење да сум на негово место, му ебам тоа закржлавениот. Јунајтед има 2 сигурни победи сезонава, а тоа се дуелите против Арсенал. Т.е. на Олд Трафорд 10000000000% ги тепаат, на Емирати можда Мур и на икс да иде, не се знае. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom