Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Раниери за Канте:pos:
This player Kanté, he was running so hard that I thought he must have a pack full of batteries hidden in his shorts. He never stopped running in training.

I had to tell him, “Hey, N’Golo, slow down. Slow down. Don’t run after the ball every time, okay?”

He says to me, “Yes, boss. Yes. Okay.”

Ten seconds later, I look over and he’s running again

I tell him, “One day, I’m going to see you cross the ball, and then finish the cross with a header yourself.”

И веројатно менаџер на годината и еден од кандидатите за играч на годината, но мислам дека ќе биде еден од Марез, Варди или Озил.

Да не би бил Венгер тренер гарант би бил просечни кладионичар што цело време би викал абе мислев ја кец да ја играм ама х2 ја изиграв, а знаев дека така ќе искочи :D

Марез, Варди или Пајет.

Пајет немаше подобра сезона од Озил, настрана спектакуаларните голови и потези, беше еден период и повреден, Озил од друга страна цел тим го влече сезонава со неговата игра.

Пајет немаше подобра сезона од Озил, настрана спектакуаларните голови и потези, беше еден период и повреден, Озил од друга страна цел тим го влече сезонава со неговата игра.
Нема шанси да биде Озил, некој од Лестер ќе биде секако или Кејн евентуално.

Да не би бил Венгер тренер гарант би бил просечни кладионичар што цело време би викал абе мислев ја кец да ја играм ама х2 ја изиграв, а знаев дека така ќе искочи :D
@Stefan-kobe би бил. :kafence:

Нема шанси да биде Озил, некој од Лестер ќе биде секако или Кејн евентуално.

Знам дека нема да биде Озил, правав паралела меѓу сезоните на Паје и Озил.

Ако освои Лестер, надвор од памет е играчо од било кој друг тим да ја освои наградата.

Марез или Варди за играч на сезоната, Кејн стандард од ноември си почнува да дава голови :)

Знам дека нема да биде Озил, правав паралела меѓу сезоните на Паје и Озил.

Ако освои Лестер, надвор од памет е играчо од било кој друг тим да ја освои наградата.

Не секогаш играч од шампионот ја земал наградата. Бејл како најтазе пример кога Јунајтед станаа прваци. Ја би му ја дал на Кејн, Варди веќе некое време не постои кај Лестер. Али, за да биде бајката целосна, од Стокпорт до POTY, мислам дека Варди ке ја земе.

Варди е 100% MVP. Тука се со Марез, во првата полусезона едниот даваше голови другиот асистираше, а во вторава е обратно, но бидејќи Варди е англичанец ќе иде кај него наградата.

и ваљда ќе успее да го довлече до 4-то место :icon_lol: :icon_lol:

мислам дека Варди ќе биде, без намера да му ги оспорам игрите шо ги прикажа сезонава ама најмногу заради то шо е англичанец и заради целата медиумска фама шо се крена околу него... инаку јас би сакал Марез да биде...

Варди најдобар играч, Али најдобар млад играч.
И според мене за најдобар би требало Марез али тешко дека би зел пред Варди.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom