Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Не си ме разбрал, нема врска :)
Пишав и во фан клуб, единствено позитивно од оваа утакица за Ливерпул и Роџерс е што проба да победи на секој начин и не се предадоа после вториот гол и да се заковаат во шеснаесетник и да чуваат, да не бидат потопени, туку изиграа.

Шкртел е последни секунди и е немоќ, напетост, неспоредливо со сељачизмот на Коста кој тоа го прави во секое време, при секој резултат. Апсурд е да ги споредуваш двајцата играчи.
Не пишав јас за Коста т.е. не ги споредив. Си играме расипан телефон. :D

Сандрленд ми се сериозни кандидати, пред се ради тоа што Хул, а особено Барнли се екипи што не се откажуваат лесно.
Сандрленд ги фати една летаргија, и мислам дека нема да се искубат.

Астон Вила ми се енигма.

Барнли најмалку заслужуваат, УБав, организиран фудбал играат цела сезона. А и сакам Ингс да го гледам во ПЛ наредна година пак.

@Peja989

Сега ми текна. Прееска кога дискутиравме за Шкртел и Коста, ти рече дека чим некој како Шкртел е дефанзивец, тогаш сигурно е сељак.

Кога игравме ние фудбал, ти не играше во одбрана? :D

@Peja989

Сега ми текна. Прееска кога дискутиравме за Шкртел и Коста, ти рече дека чим некој како Шкртел е дефанзивец, тогаш сигурно е сељак.

Барнли најмалку заслужуваат, УБав, организиран фудбал играат цела сезона. А и сакам Ингс да го гледам во ПЛ наредна година пак.
Посекако ќе го гледаш зошто ќе си иде на фри трансфер на лето. Ништо чудо да заврши или кај нас или кај Ливерпул. Исполнување на хоумгроун квота за без пари.

Ливерпул повеќе би му одговарал, само не во оваа 3-4-2-1 формација. Ќе видиме, баш ме интересира.[DOUBLEPOST=1427068521][/DOUBLEPOST]А и башка сеа гледам, 22 години имал :eek: Светла иднина го очекува во ПЛ

Некако како умрени коментираат овие,а порано за ЛШ кога гледав на ХРТ или Нова тие подобро коментираа со страст и емоции а овие но комент ....
Па остај тоа овие немаат никаква допирна точка со тие од Хрт.тоа беше милина да се слуша,оној мислам дека се викаше Драго Чосиќ,па Штимац беше ко коментатор,овие се боза за нив,и тоа од најефтината.

Тоа од Фил Џонс тешко дека беше за црвен, а посебно не за англиски услови.

Иначе Манчестер сезонава освојува по 2.3 поени во просек со Керик во тимот и само 1.6 без него.

Ne sum u tek.... Zasho Hrvatski komentatori na Sport Klub ako moze da pojasni anyone.

Eткинсон пишал у извештајот дека не го видел стартот на шкртел над Де Геа.

На потег е ФА сега...

Последно уредено:
@Peja989

Јас сум од Ѓорче, тоа значи дека сум сељак под дифолт, без разлика на која позиција играм :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom