H
HoT IcE
Гостин
Што да се дискутира, најбољи у свет е. #GGMU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не пишав јас за Коста т.е. не ги споредив. Си играме расипан телефон.Не си ме разбрал, нема врска
Пишав и во фан клуб, единствено позитивно од оваа утакица за Ливерпул и Роџерс е што проба да победи на секој начин и не се предадоа после вториот гол и да се заковаат во шеснаесетник и да чуваат, да не бидат потопени, туку изиграа.
Шкртел е последни секунди и е немоќ, напетост, неспоредливо со сељачизмот на Коста кој тоа го прави во секое време, при секој резултат. Апсурд е да ги споредуваш двајцата играчи.
Посекако ќе го гледаш зошто ќе си иде на фри трансфер на лето. Ништо чудо да заврши или кај нас или кај Ливерпул. Исполнување на хоумгроун квота за без пари.Барнли најмалку заслужуваат, УБав, организиран фудбал играат цела сезона. А и сакам Ингс да го гледам во ПЛ наредна година пак.
Па остај тоа овие немаат никаква допирна точка со тие од Хрт.тоа беше милина да се слуша,оној мислам дека се викаше Драго Чосиќ,па Штимац беше ко коментатор,овие се боза за нив,и тоа од најефтината.Некако како умрени коментираат овие,а порано за ЛШ кога гледав на ХРТ или Нова тие подобро коментираа со страст и емоции а овие но комент ....
@Peja989
Сега ми текна. Прееска кога дискутиравме за Шкртел и Коста, ти рече дека чим некој како Шкртел е дефанзивец, тогаш сигурно е сељак.
Кога игравме ние фудбал, ти не играше во одбрана?![]()