Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Утакмицава е најубав пример што беше проблемот со Велбек во Јунајтед, и зашто го продадоа.

Жиру :cuc:

Онака иформативно Жиру просечно во ЕПЛ дава еден гол на 81 минути

За споредба најдобрите стрелци во ЕПЛ вака стојат со просек на дадени голови:

Агуеро еднаш на 75 минути
Коста еднаш на 90 минути
Санчез еднаш на 134 минути

А Фалкао?

Инаку браво за ова со Мурињо со прв до 400 бода, ама се заборава еден факт! Фергусон кога го зема Јунајтед, беше за нигде, а од друга страна, Мурињо доста добар тим наследи, а и имаше доста пари за трошење.

Не е заборавено, само статистиката некогаш знае да биде толку извртена, што е дебилно да се дискутира.[DOUBLEPOST=1418498254][/DOUBLEPOST]
Vie so falkao se usrecivte ko so gledam :)

Panenka :vozbud:

Фалкао > Калстром ...

Mizerna ti e sporedbava, pocnuvajci od kvalitet, iskustvo, ime... Mozese i arsavin da go spomnes ama ti fufka :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mizerna ti e sporedbava, pocnuvajci od kvalitet, iskustvo, ime... Mozese i arsavin da go spomnes ama ti fufka :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Брат, па ти го спомна Фалкао, кога ја го искоментирав Велбек.
Мислам, ти прв почна со мизерниве споредби. :D

Шо ти е фудбал и фудбалски фанови, после Стоук беа спремни да го натепаат Венгер да го сретнеа на улица, денеска при крајот на мечот пееја „One Arsene Wenger“

@the_kop, спомнавме у исто време.

А кој кажа дека 100% од навивачите бараат да си замине Венгер? Отприлика се пола-пола, се гледа од анкетите правени досега.

Не, зошто претпоставувам дека темава е за конструктивни муабети а не како гореспоменатите.
Ние ќе збориме за Андерсон, Бебе итн....и?

Вие, ама титула немате, убијци...ние, авиони, Минхени.

Ебате муабетите...

Ааа не... еднаш бев баниран за Минхен :) не разгорувај таков жар повторно.
Иначе нека ја тупат, шо има врска. Нека биде игнориран цело време муабетот за менталитетот и ќе му се смачи. Исто како многу други заборавени муабети.

БТВ пораз утре и тешко за нас во борба за 4-то место

А кој кажа дека 100% од навивачите бараат да си замине Венгер? Отприлика се пола-пола, се гледа од анкетите правени досега.

Не се пола пола ја вагам кон овие шо се против

#Dosadno #WeekIn #WeekOut

По не знам кој викенд по ред се докажа дека Велбек е каде каде подобар напаѓач од Коста.

#Јорган #СкријСе

И време е да се смени потписот, досаден е више ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom