Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
6 милиони и платата од 250,000 неделно. Али ипак подобро е од 60 милиони платени и 250,000 плата. Платниот список на Манчестер Јунајтед со Фалкао го оптовари буџетот за 3% некаде, за овој клуб тоа беше исплатлив ризик, сеа што е Манчестер крив што си работеше маркетинг на време :D

А Ангел иако имаше лоша сезона покажа што знае на моменти и асистираше битни голови, да почекаме следната сезона како ќе се покаже. И сам кажа дека тежок бил преминот према физички посилен фудбал.
Мислев повеќе е. Ок тогаш, не е толку лошо. Мислам флоп е, али можело и полошо :D

А за Ангелчо не коментирам. Истото го снајде Озил лани, Коста годинава па и Санчез до одреден степен. Един што преминал од Шпанско во Англиско и прилично лесно се прилагоди беше Цеск, и тоа само ради тоа што имаше играно тука. И пак, не беше најсјаен од Јануари навака. Така да, ќе видеме за Ангел до година. :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Догодина у ПСЖ? :icon_lol:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Мислев повеќе е. Ок тогаш, не е толку лошо. Мислам флоп е, али можело и полошо :D

А за Ангелчо не коментирам. Истото го снајде Озил лани, Коста годинава па и Санчез до одреден степен. Един што преминал од Шпанско во Англиско и прилично лесно се прилагоди беше Цеск, и тоа само ради тоа што имаше играно тука. И пак, не беше најсјаен од Јануари навака. Така да, ќе видеме за Ангел до година. :)
И Мата во Челзи. Пристигна на 31 ми се чини, на првиот меч предобар. Инаку Санчез беше подобар и од Сеск што е до мене. Арсенал добри 3/4 од сезоната беше на негови плеќи. И Ерера се прилагодува добро годинава иако има уште простор за адаптација.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Замина ДГ во Реал според изјавава на ЛВГ во МОТД
Иво Котевски може вода да ми носи со кратенкиве :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Јас правам мубает за сезонава,догодина може да биде и најдобар.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Замина ДГ во Реал според изјавава на ЛВГ во МОТД
Иво Котевски може вода да ми носи со кратенкиве :D
Ко демек не се знаеше :) Ако не ова лето, следното, сите знаефме.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
А Ангел иако имаше лоша сезона покажа што знае на моменти и асистираше битни голови, да почекаме следната сезона како ќе се покаже. И сам кажа дека тежок бил преминот према физички посилен фудбал.
Во Баерн? :D

Или така кажа затоа што останува во Јунајтед сигурно?[DOUBLEPOST=1431907376][/DOUBLEPOST]
Ќе остане, имаше денес интервју... :)
Ах сега прочитав тоа :cautious:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во Баерн? :D

Или така кажа затоа што останува во Јунајтед сигурно?
кажа вчера дека останува сигурно и не дошол за една сезона, од телефон сум, не можам да ти пастирам. Плус причина и зошто нема шанса Ед да го пушти е затоа што е заштитно лице на Адидас.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
Значи по Азар тргнуваме тогаш :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop