Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Најмило од се ми е за Лестер, дечките и кога беа последни играа супер фудбал, само немаа среќа на ептен голем дел од мечевите. Заслужуваат да играат ПЛ во секој случај. Мило ми е и за Вила, сега нека се фати Шервуд за работа и нека направи поконкурентен тим. Убаво би било да го плеснат Арсенал во ФА Купот, па да ги гледаме и во Европа догодина. :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Баш би ми било мерак да отпаднат Њукасл, толку го кењаа непотребно Пардју, а откако им замина последните 15 меча се најслабиот тим во лигата.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Најмило од се ми е за Лестер, дечките и кога беа последни играа супер фудбал, само немаа среќа на ептен голем дел од мечевите. Заслужуваат да играат ПЛ во секој случај. Мило ми е и за Вила, сега нека се фати Шервуд за работа и нека направи поконкурентен тим. Убаво би било да го плеснат Арсенал во ФА Купот, па да ги гледаме и во Европа догодина. :)
Вила посекако ќе игра во ЛЕ.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
десет порази има Карвер со Њуласл :cda:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.661
Поени од реакции
59.596
Бaш ми е кривo зa Лестер
Шупaци!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.922
Поени од реакции
11.725
Доколку Јунајтед не победи утре мислам дека ќе им поклонат победа на Хал за да се спасат.
Утре ревијално ќе одиграме нерешено со вас, Ван Гал и Венгер ќе си честитаат со вино, ќе се исполапаат за да наредната не плеснат Хул поштено. Ипак Стив Брус е Стив Брус. А и така не ни значат веќе поени ни вас ни нас.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
И Кели е таен агент пратен во друг тим, исто како Шелви.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Утре ревијално ќе одиграме нерешено со вас, Ван Гал и Венгер ќе си честитаат со вино, ќе се исполапаат за да наредната не плеснат Хул поштено. Ипак Стив Брус е Стив Брус. А и така не ни значат веќе поени ни вас ни нас.
Брат многу се битни поените за трето место, нема да се згусти распоредот во август. Се од себе ќе дадат Јунајтед за победа. Исто и Арсенал.

R

red.devil

Гостин
Панчон го глуми Руни од најбољи дани последниве две утакмици. :D

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
ај тој јак е, ама мене не ми е јасно кој го излажа Мињоле дека знај да брани, бандера една нека наместат на гол поарно.

R

red.devil

Гостин
Матиран беше. Го покри со играч на голманот. Баш иста случка ќе ти најдам од Руни и Андерсон кога го торпедираа Арсенал. Едноставно ја криеш топката зад живиот ѕид а еден играч стои пред голманот и голманот по инерција тргнува да брани погрешната страна.[DOUBLEPOST=1431797610][/DOUBLEPOST]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom