комшијаTи
Комшија Ти
- Член од
- 21 ноември 2013
- Мислења
- 6.258
- Поени од реакции
- 5.309
хахахахаахахахахахаха вин на месецот брат не знам кога сум се последан пат толку насмеал....Морав
хахахахаахахахахахаха вин на месецот брат не знам кога сум се последан пат толку насмеал....Морав
Потрагично е што технички попотковани играчи како Рахим и Морено не шутираа. Туре шутираше пенал пред 10 дена во афрички куп. Ваљда таму има поголем притисок него 3464232 финале против Бешикташ у ебана Лига Европа.Не е трагично што промашил пенал, трагично е зашто воопшто шутирал.
Не знам Ловрен што играл ко копиљ, за да ја потврдиме тезава во конкретниов случај али како што кажа, технички подковани дефанзивци. Затоа верувам не застана Шкртел, зошто е Кара тајп оф плеер...Дефанзивец е, добро и онаму што заврши топката. Има и дефанзивци што знаат како да даваат голови, пенали да шутираат ама најчесто (значи не сите, најчесто) тоа се фудбалери кои додека биле копиљаци играле средина, ам нешто па биле вратени поназад и таму се зацементирале.
Поголем проблем е како што кажа колегата зошто одредени шутери се скриле под на мајка им сукњата.
Вина има Роџерс, дефинитивно.Поголема вина има Роџерс што го стави меѓу последните да шутира, можеби сакал да му каже на некој начин дека верува во него, но... не би ставил дефанзивец да шутира пенал, особено не меѓу последните. По себе си знам, сум останал на тренинг дополнително да шутирам пенали , но не бива(ше).
Да не треснам глупост ама мислам дека не бил ни тренер никаде до сега, така?Има уште многу леб да јаде за да стане менаџер.
Не бил.Сега као демек на некоја младинска категорија у Арсенал.Ама па не сум видел никаква официјална потврда на арсенал.цом.Или суум ја пропуштил.Да не треснам глупост ама мислам дека не бил ни тренер никаде до сега, така?