Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.868
- Поени од реакции
- 52.940
Лета затоа што вика дека Челзи со сигурност ја освојува лигата и е најдобриот тим?Нека го спуштат на земја малку Мурињо...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лета затоа што вика дека Челзи со сигурност ја освојува лигата и е најдобриот тим?Нека го спуштат на земја малку Мурињо...
Лета затоа што вика дека Челзи со сигурност ја освојува лигата и е најдобриот тим?
Да, само што сега апла се гледаше дека нема намера за ова, ама ајде. Овој му стартува со две нозе, Рамирес рипна, ама при доскокот го нагази.Исто, колку и да е корисен играч со неговите ситни фаули, некогаш знае да се исклучи и да гази и клоца без осет, се знаеше дека некад ќе го стигне.
Баш затоа реков некад ќе го стигне, полно пати досега се извадил со мољакање кај судијата и кревање раце демек не сакалДа, само што сега апла се гледаше дека нема намера за ова, ама ајде. Овој му стартува со две нозе, Рамирес рипна, ама при доскокот го нагази.
Епа сега стварно не сакал, објаснив зошто. Можеше само жолт да му покаже, втор ќе му беше али ќе пропуштеше само една утакмица...и тоа со Арсенал ми се чини...Баш затоа реков некад ќе го стигне, полно пати досега се извадил со мољакање кај судијата и кревање раце демек не сакал![]()
alal da mu e navistina perfeknoДемикелис денеска докажа дека се работи за врвен дефанзивец, можи е малку во години и знае да направи некој катастрофален кикс, ама како денеска ја командуваше одбраната после црвениот на Компани е стварно за пофалба, да се браниш онака со играч помалку, да ги фатиш противниците во 7 офсајд замки не е мала работа. Прав commanding center-back, ме потсети на најдобрите партии на Кара, Кембел, Фердинанд, Адамс (од порано).
Одимеееее на титула![]()
OK POZZZHejteri uste e Chelsea prv neznam sto serete na prazno,gledajte vie da ne gubite od stoke i ostali.Edinstven konkurent Citi moze da bide nikoj dr.
Ова за стартот на Рамирез збориш? Ако да, тогаш ние сме гледале различни натпревари. Овој од Вила се виде дека прв стига до топка и расчисти со клизачи, Рамирез директно со отворен ѓон му отиде на нога.Овој му стартува со две нозе, Рамирес рипна, ама при доскокот го нагази.