Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ova isto ako Suarez zamine vo nekoj tim i tamu igra loso da kazeme deka i kaj nas bil drvo.
Ме знаеш доволно за да знаеш во која мера сум објективен коа се работи за Ливерпул. Ако летово се деси да си иде ја ќе останам на тврдењето дека е еден од најдобрите играчи у историјата на Ливерпул. Ако пак остане и следната сезона е дрво а после си отиде, ќе важи истото што важи за Торес. Одличен играч сите сезони освен последната, а од тогаш нема пркнато.[DOUBLEPOST=1393199540][/DOUBLEPOST]
Или како да те интересира дали неделава што следува има Лига на Шампиони..:pipi:
5

article-1392321-0C54D01E00000578-939_233x423.jpg

Патем, во очи на Лигата на Шампиони мораме да споменеме и да изразиме почит кон Ливерпул кој се единствениот Англиски тим без пораз во Лигата на Шампиони веќе 5 години енд стил каунтинг. Патем немаат примено ни еден гол. #RESPECT :cuc:

И за тебе исто важи сликата.

Come back when you've won 5.

Дотогаш чао.

Ме знаеш доволно за да знаеш во која мера сум објективен коа се работи за Ливерпул. Ако летово се деси да си иде ја ќе останам на тврдењето дека е еден од најдобрите играчи у историјата на Ливерпул. Ако пак остане и следната сезона е дрво а после си отиде, ќе важи истото што важи за Торес. Одличен играч сите сезони освен последната, а од тогаш нема пркнато.[DOUBLEPOST=1393199540][/DOUBLEPOST]

.

Викат една ластовица не прави пролет па по ова не значи дека пролетта нема да дојде ако една ластовица не се врати или загине :D.
Не можеш да кажеш дека играчот бил лош ако имал една просечна а остатокот му биле одлични сезони.

Викат една ластовица не прави пролет па по ова не значи дека пролетта нема да дојде ако една ластовица не се врати или загине :D.
Не можеш да кажеш дека играчот бил лош ако имал една просечна а остатокот му биле одлични сезони.
А кај кажав дека бил лош? Беше фантастичен сите сезони, последната беше лош. Тоа е јасно ко ден. Кои биле причините, што, зашто и како, тоа е веќе друга тема на муабет.

Само не ми е јасно шо има веза сликата со муабетот, ама ај нека ти е. :D

Да де, точно 5 години без пораз.
Само не ми е јасно шо има веза сликата со муабетот, ама ај нека ти е. :D
Дали вие би трампале 5 години неиграње ако тоа значи дека у петте години после тоа пет пати ќе освоите? Сеа се надевам дека е јасно што од што е побитно.

6то место = небитно.

А кај кажав дека бил лош? Беше фантастичен сите сезони, последната беше лош. Тоа е јасно ко ден. Кои биле причините, што, зашто и како, тоа е веќе друга тема на муабет.
Го осакативте, не знаевте да го излечите и ни го пративте во 5 до 12 за да не можеме ништо да направиме :D

Го осакативте, не знаевте да го излечите и ни го пративте во 5 до 12 за да не можеме ништо да направиме :D
И ете навлеговме во другата тема :D

Така беше изглеа, пак испаднавме победници :P

Не испаднавме победници, парите беа лошо инвестирани во дрвцето Керол. Единствен победник во ситуацијата беше Њукасл.

И ете навлеговме во другата тема :D

Така беше изглеа, пак испаднавме победници :P
Да бе, победници. Па на прво место е здравјето на човекот! Ние плативме 50 милиони за да го излечиме и сме горди на тоа.
Друга работа што не сте му ги исполниле ветувањата. Јунајтед како му исполнува се на Руни. Е тоа е клуб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom